«Πιστεύουμε στο ταλέντο σας»

23:32 2/1/2013 - Πηγή: AEK365

Κοντά στην αποστολή της εθνικής κορασίδων βρίσκεται σε όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας το μέλος του ΔΣ της ΕΟΠΕ, Παναγιώτα Τουρσούγκα και από σήμερα είναι στον Βόλο και ο αντιπρόεδρος της ομοσπονδίας, Γιάννης Στουραϊτης που μίλησε στις διεθνείς εν όψει των προκριματικών αγώνων που ξεκινούν την Πέμπτη στη Νέα Ιωνία Βόλου.

«Εκ μέρους όλων των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου να σας ευχηθώ καλή χρονιά

και να καταφέρετε να κερδίσουμε μια θέση στο ευρωπαϊκό γίγνεσθαι του αθλήματός μας. Σε μια δύσκολη συγκυρία για τη χώρα και την ομοσπονδία, προχωρήσαμε σε μια στοχευμένη επιλογή, αναλαμβάνοντας την διοργάνωση του προκριματικού ομίλου εδώ στον Βόλο. Κι αυτό γιατί πιστεύουμε στην προσπάθειά σας, πιστεύουμε στο ταλέντο σας και σας στηρίζουμε καθώς μπορείτε να πετύχετε την πρόκριση.

Είσαστε το παρόν και κυρίως το μέλλον του ελληνικού γυναικείου βόλεϊ. Θα είμαστε δίπλα σας και πιστεύουμε ότι μπορείτε να... μιλήσετε στο γήπεδο και να φέρετε την πρόκριση. Χωρίς άγχος να παλέψετε για να κατακτήσετε αυτό που σας αξίζει. Καλή επιτυχία», ήταν τα λόγια του στις διεθνείς που ολοκλήρωσαν την προετοιμασία με... βιντεοθεραπεία.

Keywords
Τυχαία Θέματα