Σκόλα: Όλα μπορούν να συμβούν με Ελλάδα

19:25 4/9/2014 - Πηγή: AEK365

Δύσκολο παιχνίδι, στο οποίο όλα τα αποτελέσματα είναι πιθανά, θα είναι εκείνο ανάμεσα στην Εθνική Ελλάδας και την Αργεντινή. Ο Λουίς Σκόλα έδειξε σεβασμό στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, παραδεχόμενος πως πρόκειται για δυνατό σύνολο: «Θα είναι δύσκολο παιχνίδι, αλλά όλα μπορούν να συμβούν. Η Ελλάδα έχει δείξει πως είναι δυνατή ομάδα. Θέλουμε την πρώτη θέση και νομίζω πως δεν έχει σημασία

με ποια εκ των Σερβίας, Βραζιλίας ή Γαλλίας θα παίξουμε. Εάν εξαιρέσουμε την Ισπανία, την οποία ούτως ή άλλως αποφεύγουμε στους «16», δεν υπάρχει ουσιαστική διαφορά. Θα αντιμετωπίσουμε όποιον κι αν βρεθεί στο δρόμο μας».

Καλούμενος να σχολιάσει την τελευταία νίκη τους, επί της Σενεγάλης, πρόσθεσε: «Απέναντι στη Σενεγάλη κάναμε πολύ καλό παιχνίδι. Εάν αποδίδουμε έτσι είναι δύσκολο να κάνουμε λάθος. Αμυνθήκαμε πολύ καλά, ελέγξαμε το ρυθμό, δεν αφήσαμε τη Σενεγάλη να τρέξει και να πάρει επιθετικά ριμπάουντ για να κερδίσει εύκολους πόντους. Ήμασταν έξυπνοι και σταθεροί. Φυσικά, δεν είναι εύκολο να παίζουμε πάντα τόσο καλά. Ωστόσο, η ομάδα μας έχει μεγάλες δυνατότητες».

Keywords
Τυχαία Θέματα