Σκέψεις για Κούπερ στον ΟΣΦΠ

08:56 17/5/2012 - Πηγή: AEK365

Το όνομα του Έκτορ Ραούλ Κούπερ έρχεται στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό με αφορμή την συνάντηση που θα έχουν οι άνθρωποι της διοίκησης με τον εκπρόσωπο του Αριέλ Ιμπαγάσα, τον Αλεχάντρο Καμάνιο, ο οποίος είναι ταυτόχρονα και εκπρόσωπος του Αργεντινού τεχνικού.
Τις τελευταίες ώρες ο Κούπερ βρίσκεται όλο και πιο ψηλά στην λίστα προτίμησης για την τεχνική ηγεσία λόγω της εμπειρίας που έχει από το ισπανικό πρωτάθλημα έχοντας εργαστεί σε Μαγιόρκα, Βαλένθια, Μπέτις και Σανταντέρ

ενώ είναι γνώστης και της ελληνικής πραγματικότητας μετά το πέρασμα του από τον Άρη.
Την ίδια στιγμή στον Ολυμπιακό συνεχίζουν να εξετάζουν περιπτώσεις Ισπανών τεχνικών και πλέον σε πρώτο πλάνο βρίσκονται ο Χουάν Μαρτίνεθ και ο Χοσέ Ραμόν Σαντοβάλ που έμεινε ελεύθερος από την Βαγιεκάνο.
Όπως είναι φυσικό ο μεταγραφικός σχεδιασμός πάει πίσω καθώς δεν πρόκειται να γίνει καμία κίνηση για την απόκτηση ποδοσφαιριστή δίχως την σύμφωνη γνώμη του νέου προπονητή. Στο θέμα των ανανεώσεων, σήμερα θα υπάρξει συνάντηση των ανθρώπων του Ολυμπιακού με τον εκπρόσωπο του Αριέλ Ιμπαγάσα και στην πειραϊκή ομάδα ευελπιστούν ο Αργεντινός χαφ να μείνει με μειωμένες αποδοχές.

Keywords
Τυχαία Θέματα