«Σκέφτομαι να παραιτηθώ για την αύξηση στον Σάντος»

09:46 8/4/2012 - Πηγή: AEK365

Η απόφαση του προέδρου της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιο, στο νέο συμβόλαιο του Φερνάντο Σάντος να προβλέπεται αύξηση απολαβών, 650.000 ευρώ ετησίως από 450.000 ευρώ, έχει προκαλέσει τις έντονες αντιδράσεις των μελών του Δ.Σ. με τον Χρήστο Σάββα να αποκαλύπτει πως σκέφτεται να υποβάλει την παραίτηση του από πρόεδρος της τεχνικής επιτροπής.

Σε δηλώσεις του στο NET 105.8, το μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΟ τόνισε: "Η αντίρρηση

μου έχει να κάνει με το επιπλέον ποσό που θα πάρει ο κ. Σάντος. Είπα ξεκάθαρα στο Δ.Σ. ότι δεν είναι δυνατόν να δίνουμε αύξηση σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία τόσο για την χώρα όσο και για το ποδόσφαιρο, ιδίως το ερασιτεχνικό. Είμαστε οι μόνοι που τα τελευταία δυο χρόνια δίνουμε 50% αύξηση, δημιουργούμε πρόβλημα στην κοινωνία και το ποδόσφαιρο.
Ο κ. Πιλάβιος θέλησε να περάσει ότι είναι επιτυχία τα λεφτά που θα πάρει ο κ. Σάντος σε σχέση με το 1.200.000 ευρώ που έπαιρνε ο κ. Ρεχάγκελ.
Ο κ. Σάντος θα έπρεπε να δεχτεί να παραμείνει με τους ίδιους όρους και να μην επιμένει για αύξηση. Κατά την γνώμη μου υπήρξε ένας ιδιότυπος εκβιασμός, γιατί ενώ είχαμε εξουσιοδοτήσει τον κ. Πιλάβιο από τον Οκτώβριο για το συγκεκριμένο θέμα, ήρθε το θέμα εκβιαστικά και ο πρόεδρος άφησε να εννοηθεί ότι του ζήτησε αύξηση ο Σάντος.
Εγώ ενημερώθηκα ως πρόεδρος της τεχνικής επιτροπής 5 λεπτά πριν από το συμβούλιο και όταν έμαθε ο κ. Πιλάβιος ότι διαφωνώ μου είπε... δεν μιλούσες όταν ο Τοπαλίδης έπαιρνε 300.000 ευρώ... και εγώ του απάντησα πως... δεν ήμουν μέλος του Δ.Σ. τότε, εσύ ήσουν... Το συμβόλαιο του Σάντος θα κοστίσει στην ΕΠΟ 900.000 ευρώ, χωρίς το προπονητικό τιμ. Μετά από όσα έγιναν σκέφτομαι την ερχόμενη εβδομάδα να υποβάλω την παραίτηση μου από πρόεδρος της τεχνικής επιτροπής".

Σημειώνεται πως αντιρρήσεις για την αύξηση στις απολαβές του Φερνάντο Σάντος είχε εκφράσει και ο πρώην αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ, Βασίλης Χατζηαποστόλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα