Κύμα φυγής στον ΠΑΟ

09:02 8/4/2012 - Πηγή: AEK365

Κανένας ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού που είτε έχει συμβόλαιο είτε θεωρείται απαραίτητος δεν πρέπει να θεωρεί σίγουρη την θέση του στο ρόστερ της επόμενης σεζόν εξαιτίας της διοικητικής και οικονομικής κατάστασης που επικρατεί.
Πιο συγκεκριμένα, για τους Λέτο, Μπουμσόνγκ που αμείβονται με υψηλά συμβόλαια, ο Παναθηναϊκός μόνο αρνητικός δεν θα ήταν σε μια πρόταση από το εξωτερικό κάτι που, στην παρούσα

φάση, μοιάζει δύσκολο με τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό να ετοιμάζεται για χειρουργείο και τον Γάλλο στόπερ να είναι 33 ετών. Δεσμευμένοι με συμβόλαιο είναι επίσης και οι Βύντρα, Κατσουράνης, Χριστοδουλόπουλος και μάλιστα με υψηλές απολαβές αλλά και οι πιο... οικονομικοί όπως οι Μαρίνος, Βιτόλο, Καρνέζης και Ζέκα.
Σεϊταρίδης, Μπιάρσμιρ, Κοτσόλης και Ιωαννίδης έχουν συμβόλαιο για άλλο ένα χρόνο αλλά βρίσκονται εκτός πλάνων και στην ΠΑΕ ευελπιστούν να έρθει πρόταση για κάποιον από αυτούς κάτι που φαντάζει απίθανο. Τέλος ελεύθεροι μένουν οι Καντέ, Σπυρόπουλος και Καραγκούνης οι οποίοι θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να ανανεώσουν όπως και δύσκολα θα αγοραστούν οι δανεικοί Κουίνσι και Ρούντολφ που έχουν υψηλές οψιόν αγοράς.
Όσο για τον Ζεσουάλδο Φερέιρα με την υπάρχουσα διοικητική και οικονομική κατάσταση δεν πρόκειται να παραμείνει στην τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού και την επόμενη σεζόν.

Keywords
Τυχαία Θέματα