Σκάνδαλο: Εφεραν άλλη Αυλωνίτου στη Βουλή!

22:40 29/7/2014 - Πηγή: AEK365

Αμεση διερεύνηση πρέπει να γίνει σε ένα πρωτοφανές σκάνδαλο που σημειώθηκε στην σημερινή συνεδρίαση της Βουλής. Συγκεκριμένα κάποιοι, άγνωστο ποιοί ίσως και... εξωγήινοι, εμφάνισαν μιά άλλη... Ελένη Αυλωνίτου στη θέση της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ της Β Αθήνας. Δεν εξηγείται

διαφορετικά το ότι η σημερινή της θέση στην συζήτηση για το γήπεδο της ΑΕΚ ήταν τόσο ακραία αντίθετη με αυτήν που η... ίδια η σπόρτγουμαν βουλευτής, όπως βλέπετε και στην φωτογραφία από το προσωπικό της αρχείο, είχε πάρει με δηλώσεις της πριν 20 μέρες. Αξίζει να σημειωθεί πως εκτός από τις δηλώσεις δεν είχε διστάσει η Αυλωνίτου να τα βάλει και με τον σύντροφο της βουλευτή Ευβοίας κ. Αποστόλου επειδή ο βουλευτής είχε τολμήσει να αντιταχθεί στην επιτροπή στο γήπεδο της ΑΕΚ! Τέτοια αλλαγή στάσης μόνο με χρήση... σωσία δικαιολογείται. Για του λόγου το αληθές διαβάστε πρώτα την σημερινή τοποθέτηση:

«Για το άρθρο 81 για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ. Είναι παλιά αμαρτία η αξιοποίηση του ποδοσφαίρου ως πρόφαση να περάσουν πράγματα κυρίως χωροταξικού χαρακτήρα. Στην πλάτη της ΑΕΚ παλαιότερα προσπάθησαν να περάσουν φαραωνικό εμπορικό κέντρο με γήπεδο στην... ταράτσα. Και η ΑΕΚ πληρώνει τα σπασμένα. Προτείνεται τώρα για την ΑΕΚ είναι αλήθεια μια πιο μετριοπαθή λύση. Δεν μπορούσατε να δώσετε λύση στην ΑΕΚ, δίχως να αγγίξετε το άλσος; Ζητήματα όπως η ενίσχυση της πυροπροστασίας και η ανάπλασης του άλσους, είναι υποχρέωση του κράτους. Δεν είναι χάρη ιδιωτών. Αν για λόγους ανωτέρας βίας πρέπει να δώσουμε σπιθαμή δάσους για σοβαρό λόγο, είναι προϋπόθεση η αντικατάσταση με ίσου εμβαδού έκταση δασικού χαρακτήρα εντός του άλσους. Αυτό δεν γίνεται με τραμπουκισμούς. Εμείς θέλουμε το γήπεδο της ΑΕΚ. Να γίνει στη Νέα Φιλαδέλφεια. Το θέλουμε και θα γίνει. Χωρίς όμως τους δασοκτόνους όρους».

Πάμε τώρα στις δηλώσεις που είχε κάνει για τό ίδιο θέμα στις 9 Ιουλίου αμέσως μετά την κωλοτούμπα του ΣΥΡΙΖΑ και την απόφαση να μην ψηφιστεί το άρθρο 81 του οποίου την ψήφιση είχε ανακοινώσει... 3-4 φορές το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Τονίζουμε ότι αυτές οι δήλώσεις είναι του ιδίου προσώπου που έκανε την τοποθέτηση που διαβάσατε αμέσως πριν:

«Το να καταψηφίσει το μεγαλύτερο μέρος της Πολιτικής Γραμματείας το γήπεδο ήταν τακτικό λάθος. Ήταν φάουλ. Η ΑΕΚ είναι μία μεγάλη ομάδα και πρέπει να έχει το δικό της γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια. Πρέπει επίσης να υπάρξει και ειρήνη στην περιοχή. Να ξέρετε ότι όσα έγιναν τις τελευταίες μέρες στην πόλη δεν βοήθησαν κανέναν. Αντίθετα, επηρέασαν αρνητικά ακόμη περισσότερο εκείνους που δεν θέλουν το γήπεδο για τους δικούς τους λόγους. Εγώ θέλω το γήπεδο και είμαι σίγουρη ότι θα γίνει. Ο κ. Τσίπρας ψήφησε υπέρ του γηπέδου, άρα δεν μπορούσα να είμαι εναντίον του. Το θεωρώ λάθος να είναι κάποιος απέναντι στον πρόεδρο. Αν δεν μπορείς να αποφασίσεις για το γήπεδο τότε γιατί μπορείς; Το γήπεδο θα φέρει κέρδη στη Νέα Φιλαδέλφεια. Για παράδειγμα, ο Δήμος Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας, θα έχει έσοδα με το πάρκινγκ σε μία πόλη που ασφυκτιά. Αν βάλουν για παράδειγμα 2-3 ευρώ καθημερινά το πάργκινγκ, πλην τις ημέρες που υπάρχουν αγώνες, δείτε πόσα χρήματα θα βγάζει και ο Δήμος αν συνεργαστεί από κοινού με την ΑΕΚ. Το πιο σημαντικό απ' όλα όμως είναι άλλο. Όσοι πάνε να καταθέσουν προσφυγή για το άρθρο 81 θα βρουν εμπόδια. Το άρθρο 81 είναι συνταγματικό. Για το άρθρο 82 υπάρχει μια αμφισβήτηση για το αν είναι στα συνταγματικά πλαίσια. Πολλοί λένε ότι για να γίνει η ανέγερση του γηπέδου χρειάζεται και το άρθρο 82. Δεν είναι τυχαίο που το ένα άρθρο βρίσκεται δίπλα στο άλλο. Πλέον το θέμα της ψήφισης του νομοσχεδίου μεταφέρθηκε στο β' θερινό τμήμα της ολομέλειας της Βουλής. Εκεί θα ψηφιστεί και όπως βλέπω και από τους βουλευτές θα περάσει».

Keywords
Τυχαία Θέματα