Σιγουριά για την Αγιά Σοφιά

11:15 17/9/2014 - Πηγή: AEK365

Ώρα των Σπορ: Καμία σχέση η Λεωφόρος με την Αγιά-Σοφιά

1)Στη μία περίπτωση μιλάμε για ανάπλαση γηπέδου που ήδη υπάρχει και στην άλλη για κατασκευή νέου γηπέδου.

2)Για το γήπεδο του ΠΑΟ υπάρχει η... αιτιολογία (θεωρητικά) του Βοτανικού, ενώ η ΑΕΚ δεν έχει καν γήπεδο και δεν υπάρχει άλλο πρότζεκτ.

3)Για τη χρηματοδότηση της ανάπλασης της Λεωφόρου, προορίζεται το 100% από την Περιφέρεια, ενώ για την «Αγιά-Σοφιά» δεν αφορά ούτε καν στο 30% της συνολικής χρηματοδότησης

του έργου.

Μόνο με «πραξικόπημα» που θα παραπέμπει σε ιδιωτικά επιχειρηματικά συμφέρονται και που θα αποτελέσει σκάνδαλο πρώτου μεγέθους, μπορεί να γίνει μπλόκο στο μεγάλο έργο πνοής για τον αθλητισμό, για την Φιλαδέλφεια και για την ΑΕΚ. Καμία ανησυχία στην ΑΕΚ, όλα κυλάνε ρολόι, καθημερινή επαφή με τους μελετητές της ΔΟΚΚ για την όσο το δυνατόν συντομότερη έκδοση της άδειας. Ούτε με τον ΠΑΟ, όπου δεν έχουν καμία επίσημη ενημέρωση, έχει ξεκαθαρίσει ακόμα το σκεπτικό.

Με το βλέμμα στα νιάτα... το φιλικό της ΑΕΚ σήμερα (18:00) κόντρα στην ΑΕΛ στην Λάρισα. Να ξεκινήσει με Τζάθα και Κυριαζή σκέφτεται ο Δέλλας που θα δώσει χρόνο και στους έξι πιτσιρικάδες της Κ20.

Στη διάσκεψη της UEFA ο Ντούσκο. Στην Αγία Πετρούπολη ο Μπάγεβιτς ως αντιπρόεδρος της Επιτροπής τεχνικής ανάπτυξης της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας.

Ντούσαν Σάκοτα προ των πυλών! Μια ανάσα η Βασίλισσα από την μεγάλη μεταγραφή. Ο διεθνής φόργουορντ έχει πει το «ναι» στην επιστροφή του στην Ένωση μετά από 11 χρόνια. Καθοριστική η συμβολή του πρωταθληματικού Ντράγκαν Σάκοτα στην επιτυχία.

Goal: «Η Αγιά-Σοφιά θα γίνει, ό,τι κι αν γίνει». Κατηγορηματικός ο Δημήτρης Μελισσανίδης για την άμεση έναρξη των εργασιών στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ.

Live Sport: Όλα για την άδεια. Αισιοδοξία στην ΑΕΚ ότι τα έργα στη Ν.Φιλαδέλφεια θα ξεκινήσουν «εντός χρονοδιαγράμματος». Τι «παίζει» με τα λεφτά της Περιφέρειας.

Keywords
Τυχαία Θέματα