Σενάρια για Νίνκοβιτς και ΟΣΦΠ

11:05 30/11/2012 - Πηγή: AEK365

Ιστοσελίδες του εξωτερικού κάνουν λόγο για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Μίλος Νίνκοβιτς της Ντιναμό Κιέβου. Το συμβόλαιο του Σέρβου μέσου λήγει το καλοκαίρι αλλά επειδή τον τελευταίο καιρό δεν βρίσκεται στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας θεωρείται πολύ πιθανόν να φύγει τον Ιανουάριο.
Μάλιστα ο Ολυμπιακός εμφανίζεται μαζί

με κάποιες γερμανικές ομάδες, να έχει ήδη καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του.
Ο ίδιος ο Νίνκοβιτς σε πρόσφατες δηλώσεις του είχε πει πως "την 1η Δεκεμβρίου ο ατζέντης μου θα συναντηθεί με τους διοικούντες την Ντιναμό για να ξεκαθαρίσει το θέμα. Θεωρώ πως παίκτες σαν εμένα που έχουμε παραπάνω από οκτώ χρόνια στην ομάδα καλό θα είναι να συνεχίσουμε αλλού".
Από την πλευρά του ο ατζέντης του Νίνκοβιτς, Νικόλα Νταμιάνατς, δήλωσε: "Με την προηγούμενη διοίκηση του Ερυθρού Αστέρα πράγματι υπήρξαν κάποιες συνομιλίες και τον ήθελαν, αλλά με την καινούργια δεν έχουμε κάποια σχετική επαφή. Δεν μπορώ να αποκλείσω να το κάνουν στο μέλλον. Πριν από τρεις εβδομάδες ήμουν στο Κίεβο και θα ξαναπάω τον Δεκέμβριο για να καθοριστεί το τι θα γίνει. Το συμβόλαιο του Νίνκοβιτς με την Ντιναμό λήγει τον Ιούλιο του 2013, οπότε είναι η τελευταία ευκαιρία για την Ντιναμό να τον πουλήσει τον χειμώνα. Έχουμε κάποιες προσφορές στο τραπέζι, αλλά φυσικά δεν πρόκειται να κάνουμε κάτι αυθαίρετο σε σχέση με την Ντιναμό. Πιστεύω πως θα επιλέξουμε ό,τι είναι καλύτερο για τον παίκτη"

Keywords
Τυχαία Θέματα