«Σε τιμή ευκαιρίας ο Μήτρογλου στον Ολυμπιακό»

11:03 27/3/2015 - Πηγή: AEK365

Η βρετανική εφημερίδα Express σε δημοσίευμα της χαρακτηρίζει "καταστροφή" τη μεταγραφή του Κώστα Μήτρογλου στη Φούλαμ και αποκαλύπτει τη πρόθεση της αγγλικής ομάδας να πουλήσει τον διεθνή φορ σε τιμή ευκαιρίας στον Ολυμπιακό.
Υπενθυμίζεται πως ο Μήτρογλου έχει υπογράψει συμβόλαιο με τη Φούλαμ έως το 2018 με ετήσιες απολαβές 3.5 εκατομμύρια

ευρώ. Ο διεθνής επιθετικός δεν προσέφερε το παραμικρό και τώρα η ομάδα του Λονδίνου θέλει να τον επιστρέψει στον Ολυμπιακό παίρνοντας πίσω ένα μέρος από τα 15 εκατομμύρια ευρώ που έδωσε για να τον αποκτήσει.
Αναλυτικά το δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Express: "Ο Μήτρογλου που απέτυχε στη Φούλαμ θέλει η ομάδα να τον δώσει σε τιμή ευκαιρίας στον Ολυμπιακό. Η Φούλαμ τον απέκτησε για 15 εκατ. ευρώ, αλλά η μεταγραφή αποδείχτηκε καταστροφή, καθώς έπαιξε μόλις σε τρία ματς και η ομάδα υποβιβάστηκε. Μετά το δανεισμό του φέτος, η Φούλαμ θα ήθελε να κάνει απόσβεση όσο το δυνατόν μεγαλύτερου μέρους του ποσού που είχε δώσει για να τον αγοράσει, αλλά ο Ολυμπιακός θέλει να ρίξει πολύ την τιμή του. Φέτος πληρώνει το ποσό του συμβολαίου του, αλλά δεν θα ήθελε να πλησιάσει καν τα χρήματα που είχε διαθέσει η Φούλαμ για τη μεταγραφή".

Keywords
Τυχαία Θέματα