«Σε θυμάμαι, μου ξέφυγες πέρσι, φέτος δεν μου την γλιτώνεις»

10:05 16/8/2013 - Πηγή: AEK365

Λίγες μέρες μετά το τραγικό περιστατικό με τον θάνατο του 19χρονου που πήδηξε από το τρόλεϊ, έρχονται στην δημοσιότητα νέες μαρτυρίες για το δρομολόγιο που έμελλε να στερήσει την ζωή στο νεαρό παιδί.
Μαρτυρία που φέρεται να έχει στην διάθεση της η οικογένεια του Θανάση Καναούτη αναφέρει πως ο ελεγκτής εισιτηρίων είπε στον 19χρονο: «Εσένα σε θυμάμαι. Μου ξέφυγες πέρυσι, αλλά φέτος δεν μου την γλιτώνεις».
Η οικογένεια εκτιμά ότι ο ελεγκτής ήταν παλιός «γνώριμος» του 19χρονου, αφού έναν χρόνο πριν, σε έλεγχο στη συγκεκριμένη γραμμή, οι δυο τους είχαν διαπληκτιστεί ξανά. Φαίνεται πως

ο σωματότυπος του νεαρού, αλλά και το ίδιο το περιστατικό ήταν τόσο «ξεχωριστό», που ο ελεγκτής δεν το είχε ξεχάσει. Η προχθεσινή τους συνάντηση έμελλε να γράψει την τελευταία σελίδα της «γνωριμίας» τους, αλλά και της ζωής του 19χρονου μαθητή επαγγελματικού λυκείου Περιστερίου...
«Το παιδί μου σκοτώθηκε για ένα εισιτήριο. Αυτό έχει σημασία για μένα και την οικογένειά μας. Ολα τα άλλα θα τα δείξει η Δικαιοσύνη», δήλωσε στο «Εθνος» ο Γιάννης Καναούτης, πατέρας του Θανάση. «Το αντιλαμβάνεστε ότι ένα παιδί 19 ετών έχασε τη ζωή του για 1,20 ευρώ;», επιμένει... Την ίδια στιγμή, η κοπέλα του και οι φίλοι του στο Facebook έχουν αναρτήσει στο προφίλ τους μια μαύρη κορδέλα, ως ένδειξη πένθους, καλώντας συγγενείς, φίλους και γνωστούς να παρευρεθούν σήμερα στην κηδεία που θα γίνει στις 5 στο κοιμητήριο Περιστερίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα