Σε απόσταση αναπνοής ο Πανθρακικός

22:11 20/2/2012 - Πηγή: AEK365

Πραγματοποιώντας αρκετά καλή εμφάνιση κόντρα στην Αναγέννηση Επανομής, ο Πανθρακικός πήρε τη νίκη με σκορ 2-0 και έφτασε πέρασε στη δεύτερη θέση δύο βαθμούς μόλις πίσω από τον Πλατανιάς. Οι Θρακιώτες δεν απειλήθηκαν ποτέ και με ένα τέρμα σε κάθε ημίχρονο απέσπασαν το πολύτιμο "τρίποντο".

Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη είχε την υπεροχή καθ΄όλη την διάρκεια της αναμέτρησης και μόλις στο 5' ο Μπαϊκαρά σκόραρε και άνοιξε τον δρόμο της νίκης. Τα εναπομείναντα λεπτά του πρώτου μέρους άνηκαν στους Θρακιώτες

οι οποίοι είχαν ευκαιρίες για να σκοράρουν ωστόσο δεν το κατάφεραν με αποτέλεσμα να φύγουν με το 1-0 στο ημίχρονο.

Στην επανάληψη το έργο είχε τον Πανθρακικό πρωταγωνιστή και πάλι με την Αναγέννηση Επανομής να μη δείχνει ικανή να αντιδράσει. Και σα να μην έφτανε αυτό ο Κοντογουλίδης "τελείωσε" το ματς στο 63' κάνοντας το 3-0.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠAΝΘΡΑΚΙΚΟΣ(Σάββας Παντελίδης): Κουτσόπουλος, Στάθης, Χρήστου, Βαγγελόπουλος, Σαρακατσάνος, Μακρυδημήτρης, Μπαλού, Πόνσε (78' Μίνγκας), Μπαϊκαρά, Μπέλιτς (62' Χλωρός), Κοντογουλίδης (83' Σουλτανίδης).

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΠΑΝΟΜΗΣ (Αλέκος Βοσνιάδης): Φιρινίδης, Παγώνης, Πεχλιβανίδης, Καρλάο, Κουρδάκης, Καραμανλής, Ασλανίδης, Κάτσε (73' Τράκις), Γεωργίου (68' Πολίτης), Μαυροματίδης (55' Ναλμπάντης), Καραγιάννης.

Keywords
Τυχαία Θέματα