Κανελλόπουλος: Είμαι διατεθειμένος να συνδράμω

22:02 20/2/2012 - Πηγή: AEK365

Την πρόθεσή του να συνδράμει οικονομικά προκειμένου να αποφύγει η ΑΕΚ την καταστροφή του αποκλεισμού από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, εξέφρασε δημόσια ο Τάκης Κανελλόπουλος. Ο πρώην μέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΚ, τον οποίο οι πληροφορίες ήθελαν από την πρώτη στιγμή θετικό στην προοπτική να στηρίξει την προσπάθεια για να καλυφθούν οι άμεσες υποχρεώσεις της «κιτρινόμαυρης» εταιρείας, μίλησε στο aek365

και επιβεβαίωσε δημοσίως την διάθεση του να... βάλει πλάτη σε αυτή τη δύσκολη στιγμή, με την προϋπόθεση να είναι οι νυν μέτοχοι αυτοί που θα δρομολογήσουν τις εξελίξεις.

«Παρότι έχω αποχωρήσει από οποιαδήποτε δραστηριότητα της ΑΕΚ από τις 24/1/2009, θεωρώ χρέος μου να βοηθήσω σε αυτή τη δύσκολη στιγμή που περνάει η ομάδας μας. Εφόσον οι νυν μέτοχοι πάρουν συγκεκριμένες πρωτοβουλίες, είμαι διατεθειμένος να συνδράμω και εγώ για να προλάβουμε όλοι μαζί τα χειρότερα. Εδώ και χρόνια πιστεύω και το έχω δηλώσει δημόσια, ότι η μακροχρόνια λύση για την ΑΕΚ μπορεί να βρεθεί μόνο μέσα από τη συμμετοχή όλων μας. Εφόσον βρεθεί η άμεση λύση, το «Θεμέλιο 21» πρέπει να στηριχθεί από όλους μας για να ξανακάνει την ΑΕΚ δυνατή», τόνισε ο Κανελλόπουλος στο aek365.

Επίσης, ο Κανελλόπουλος σχολίασε την πρόταση που κατέθεσε ο Ντέμης Νικολαϊδης στα μέλη της μετοχικής ομάδας του 2004 για τα 3 εκατ. ευρώ ως δάνειο που εξασφάλισε ο ίδιος, σε περίπτωση που οι υπόλοιποι βάλουν στην ΠΑΕ το ποσό των 4 εκατ. ευρώ. «Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ΑΕΚ δεν είναι τόσο το ύψος των υποχρεώσεων της όσο η έλλειψη ρευστότητας. Χρειάζεται ρευστό, προκειμένου να κερδίσει τον χρόνο που απαιτείται για να ισοσκελίσει τους ισολογισμούς της, δηλαδή να ξοδεύει όσα είναι τα έσοδά της. Συνεπώς, η λύση του δανείου αυτού είναι καλή, ειδικά σε μια εποχή που οι τράπεζες δεν δίνουν δάνειά».

Τέλος, ο Τάκης Κανελλόπουλος ξεκαθάρισε για ακόμη μια φορά ότι δεν έχει καμία διάθεση να εμπλακεί ξανά με τα διοικητικά της ΠΑΕ ΑΕΚ, είτε τώρα, είτε στο μέλλον.

Keywords
Τυχαία Θέματα