Σχορτσανίτης: Η καλύτερη στιγμή της καριέρας μου

14:28 20/5/2014 - Πηγή: AEK365

Στο Μιλάνο ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης αναδείχθηκε Πρωταθλητής Ευρώπης με την Μακάμπι Τελ Αβίβ και υπογράμμισε πως αυτή ήταν η καλύτερη στιγμή της καριέρας του ενώ ευχήθηκε να συνεχίσει να αγωνίζεται στην ίδια ομάδα με τους ίδιους συμπαίκτες.
Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα SPORTDAY, ο Έλληνας σέντερ τόνισε: "Το να βρίσκεσαι στη κορυφή της Ευρώπης είναι ένα συναίσθημα που δεν μπορώ να περιγράψω. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Είναι η καλύτερη στιγμή της καριέρας μου. Απλά, ελπίζω να συνεχίσω να βρίσκομαι με αυτή την

ομάδα και με αυτούς τους συμπαίκτες".
Για την μεγαλύτερη αρετή της Μακάμπι Τελ Αβίβ, ο Σχορτσανίτης δήλωσε: "Το χαρακτηριστικό αυτής της ομάδας είναι ότι δεν τα παρατάει ποτέ. Δεν αφήνουμε κανένα παιχνίδι πριν λήξει. Δίνουμε πάντα το 100% των δυνάμεων μας και πιστεύουμε στις δυνατότητες μας. Είναι ένα από τα πρώτα πράγματα που μας έχει πει ο προπονητής μας και μας το υπενθυμίζει συνέχεια".
Σε ερώτηση αν ο Ντέιβιντ Μπλατ έδωσε κάποια ειδική οδηγία στον ίδιο ή στους συμπαίκτες του, ο Σχορτσανίτης απάντησε: "Όχι. Το μόνο που μας είπε είναι να το διασκεδάσουμε και να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα