Λεβαντόφσκι: Στόχος να μεγαλώσω τη συλλογή μου

13:20 20/5/2014 - Πηγή: AEK365

Παίκτης της Μπάγερν Μονάχου θα είναι από την επόμενη σεζόν ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι ο οποίος αποκάλυψε πως στόχος του είναι να μεγαλώσει την συλλογή από τίτλους που έχει και εμφανίστηκε σίγουρος για το μέλλον της Μπορούσια Ντόρτμουντ χωρίς αυτόν.
Σε δηλώσεις του στη γερμανική εφημερίδα BILD, ο Πολωνός επιθετικός τόνισε: "Στόχος μου είναι να κερδίσω τίτλους και να μεγαλώσω τη συλλογή μου. Στην Μπάγερν Μονάχου σίγουρα οι πιθανότητες είναι περισσότερες".
Το τελευταίο παιχνίδι του με την φανέλα της Μπορούσια

Ντόρτμουντ ήταν κόντρα στην νέα του ομάδα, στον τελικό του Κυπέλλου Γερμανίας, με τον Λεβαντόφσκι να δηλώνει: "Καταρχήν το γκολ που πέτυχε ο Χούμελς ήταν κανονικό. Κακώς ακυρώθηκε. Μετά το παιχνίδι ήμουν πολύ στεναχωρημένος γιατί ήθελα να φύγω με έναν ακόμη τίτλο (σ.σ. στη Ντόρτμουντ κατέκτησε δυο πρωταθλήματα και ένα Κύπελλο)".
Για την επόμενη μέρα στη Μπορούσια Ντόρτμουντ χωρίς αυτόν, ο Λεβαντόφσκι είπε: "Πέρασα τέσσερα υπέροχα χρόνια, τα οποία δεν θα ξεχάσω ποτέ, αλλά νομίζω ότι ήταν η σωστή στιγμή για να κάνω το επόμενο βήμα. Όσο για τη Ντόρτμουντ, περιμένω πολλά από την ομάδα. Όταν φεύγει ένας αξιόλογος παίκτης, η διοίκηση πάντα ήξερε να αναπληρώνει το κενό. Πιστεύω ότι το ίδιο θα συμβεί και τώρα. Μπορείτε να ποντάρετε στη Ντόρτμουντ και του χρόνου, είμαι σίγουρος για αυτό".

Keywords
Τυχαία Θέματα