«Σάμι, πάρε το Κύπελλο» (VIDEO)

09:07 27/6/2014 - Πηγή: AEK365

Η κινητοποίηση που υπήρξε, προκειμένου ο μικρός Τζέι Μπίτι να ταξιδέψει στη Βραζιλία και να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση της Εθνικής Ελλάδας με την Κόστα Ρίκα ήταν τεράστια και τελικά, με παρέμβαση και του Γιώργου Σαμαρά, η ΕΠΟ ανέλαβε την πρωτοβουλία. Ωστόσο, ο μικρός δεν θα μπορέσει να βρεθεί στη χώρα της σάμπα. Όμως φρόντισε να στείλει ένα συγκινητικό μήνυμα στον ήρωά του: «Σε ευχαριστώ

Σάμι. Ελπίζω να πάρεις το Παγκόσμιο Κύπελλο. Δεν θα είμαι εκεί, αλλά σε αγαπώ πάρα πολύ και ελπίζω να κερδίσετε. Come on Sammy», ήταν τα λόγια του.
Από την πλευρά του, ο πατέρας του παιδιού (Μάρτιν Μπίτι) έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης: «Σας ευχαριστώ όλους για τα υπέροχα μηνύματά σας. Σήμερα λάβαμε μία φανταστική προσφορά, να παρακολουθήσουμε από κοντά το Παγκόσμιο Κύπελλο και τον ήρωα του Τζέι, τον Σαμαρά. Δυστυχώς, ήμασταν ήδη στον δρόμο για το αεροδρόμιο, ξεκινώντας τις οικογενειακές μας διακοπές. Είμαστε ευγνώμονες σε όλους για αυτό που έκαναν για τον Τζέι. Δεν μπορούμε να πιστέψουμε αυτό που συνέβη και θέλουμε να ευχηθούμε καλή επιτυχία στην Ελλάδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο Τζέι μόλις είδε τις δηλώσεις του Σαμαρά ήθελε να απαντήσει... Σας ευχαριστούμε όλους».

Δείτε το βίντεο με την ευχή του Τζέι ΕΔΩ

Keywords
Τυχαία Θέματα