Σαλπιγγίδης: Δεν έχουμε παίκτες στην Ρεάλ, αλλά είμαστε καλή ομάδα

14:40 23/10/2013 - Πηγή: AEK365

Στις 15 και 19 Νοεμβρίου Ελλάδα και Ρουμανία θα τεθούν αντιμέτωπες με στόχο ένα εισιτήριο για τα τελικά του Μουντιάλ με τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη να υποστηρίζει πως είναι λογικό που οι Ρουμάνοι ήθελαν για αντίπαλο την Ελλάδα αλλά πρόσθεσε πως η Εθνική μπορεί να μην έχει στις τάξεις της παίκτες που παίζουν στην Ρεάλ Μαδρίτης αλλά παραμένει μια καλή ομάδα.
Ο διεθνής φορ του ΠΑΟΚ

παραχώρησε συνέντευξη στην ρουμανική εφημερίδα Prosport και δήλωσε: "Το ξέρω πως οι Ρουμάνοι μας ήθελαν για αντιπάλους, όμως αυτό μπορεί να εξελιχθεί σε παγίδα, είναι κοινό ότι και εμείς θέλαμε είτε την Ισλανδία, είτε την Ρουμανία, συμβαίνει αυτό. Το γεγονός ότι κληρωθήκαμε με την Ρουμανία δεν πρέπει να μας κάνει να χάσουμε την αυτοσυγκέντρωση μας".
Στην συνέχεια πρόσθεσε: "Αν αναλύσουμε την κατάσταση, θα δούμε ότι είναι πολύ λογικό ότι οι Ρουμάνοι μας ήθελαν στον δρόμο μας. Η Πορτογαλία έχει σπουδαίους παίκτες και θα ήταν ένας διάολος στο δρόμο της Ρουμανίας, η Κροατία έχει παίκτη στην Ρεάλ, όπως είναι ο Μόντριτς, και στην Μπάγερν, όπως είναι ο Μάντζουκιτς. Δεν έχουμε παίκτες στην Ρεάλ για αυτό μας προτιμούν, αλλά είμαστε καλή ομάδα".
Ο Σαλπιγγίδης μίλησε και για τον Κώστα Μήτρογλου λέγοντας το εξής: "Είναι σε καλή κατάσταση, είναι καλός παίκτης, δυνατός και θέλω πραγματικά να τον δω να παίζει πολύ καλά, όπως κάνει έως τώρα στα δυο ματς με τη Ρουμανία".
Ο διεθνής φορ είπε επίσης πως "οι διαφορές ανάμεσα σε εμάς και την Ρουμανία δεν είναι μεγάλες και για αυτό την θέλαμε ως αντίπαλο" ενώ επεσήμανε πως από την Εθνική Ρουμανίας γνωρίζει τους Λάζαρ, Γκοϊάν και Μάρικα.
Τέλος, ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης μιλώντας για την ατμόσφαιρα στο "Γ. Καραϊσκάκης" είπε πως "κόσμος στην Ελλάδα περιμένει την πρόκριση στο Μουντιάλ και θα δημιουργήσει ατμόσφαιρα που αγαπάμε όλοι οι παίκτες".

Keywords
Τυχαία Θέματα