Η απάντηση του Ρόι Κιν στον Σερ Άλεξ

13:31 23/10/2013 - Πηγή: AEK365

Στην δεύτερη αυτοβιογραφία του ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον αναφερόμενος στον Ρόι Κιν υπογράμμισε πως "νόμιζε πως ήταν ο Πίτερ Παν..." και αυτό δεν έμεινε αναπάντητο από τον Ιρλανδό πρώην μέσο που έπαιξε για 12 χρόνια στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Κατά την διάρκεια παρουσίας του σε τηλεοπτική εκπομπή για το Άρσεναλ-Μπορούσια Ντόρτμουντ, ο Ρόι Κιν ρωτήθηκε για τα όσα έγραψε ο Φέργκιουσον και απάντησε: "Είμαι αρκετά χαλαρός. Θυμάμαι να έχω συζητήσεις με τον μάνατζερ όταν ήμουν στον σύλλογο αναφορικά με την αφοσίωση

και κατά την γνώμη μου δεν νομίζω πως γνωρίζει την έννοια της συγκεκριμένης λέξης.
Δεν με ενοχλούν πάρα πολύ αυτά που λέει για εμένα, αλλά το να κριτικάρει διαρκώς άλλους παίκτες στο σύλλογο που του έφεραν πολλές επιτυχίες το βρίσκω λίγο παράξενο.
Το σίγουρο είναι πως δεν θα χάσω τον ύπνο μου για αυτό. Απλά δεν νομίζω πως ένας προπονητής χρειάζεται να το κάνει αυτό.
Δεν είμαι σίγουρος πόσα βιβλία έχει γράψει αλλά θα πρέπει να τραβήξει μια γραμμή και να πει... αυτοί οι παίκτες ήταν όλοι τους κορυφαίοι υπηρέτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ...
Πολλοί από αυτούς τους παίκτες βοήθησαν τον μάνατζερ να κατακτήσει πολλά τρόπαια, οπότε φανταστείτε τι θα είχε πει αν δεν είχαμε πάρει κάποιο τρόπαιο".
Ο Ρόι Κιν κατέληξε λέγοντας το εξής: "Φέραμε επιτυχίες στο σύλλογο, δώσαμε τα πάντα στο διάστημα που ήμασταν εδώ, αλλά αυτό είναι κομμάτι της σύγχρονης ζωής. Αρέσει σε ανθρώπους να γράφουν βιβλία και να ασκούν κριτική σε πρώην παίκτες τους".

Keywords
Τυχαία Θέματα