Σαλπιγγίδης: Ανέντοιμο να κάνουμε κριτική στον Στέφενς

14:35 7/3/2014 - Πηγή: AEK365

Την Κυριακή ο ΠΑΟΚ θα παίξει χωρίς τον Χουμπ Στέφενς στον πάγκο, μετά την απομάκρυνση του Ολλανδού, με τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη να υποστηρίζει πως δεν είναι έντιμο αυτή την στιγμή να ασκηθεί κριτική στον Στέφενς και σημείωσε πως μόνο προβλήματα δημιουργεί το να σκαλίζουν όλοι την απομάκρυνση του προπονητή.
Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης βραβεύτηκε για το καλύτερο γκολ της 27ης αγωνιστικής, στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη, και

στην συνέχεια μίλησε
-Για το βραβείο: "Είμαι χαρούμενος για αυτό το βραβείο, αλλά θα ήθελα να συνδυάζονταν με μια νίκη της ομάδας".
-Για την απομάκρυνση του Χουμπ Στέφενς: "Αυτό που προέχει είναι η ομάδα. Έρχονται και φεύγουν πρόσωπα, αλλά ο ΠΑΟΚ μένει και αυτό πρέπει να σκεφτόμαστε όλοι. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι και σε εύκολες και σε δύσκολες στιγμές. Στόχος μας είναι να μαζέψουμε βαθμούς, να πάμε στον τελικό και να τερματίσουμε στην δεύτερη θέση".
-Για το αν το ματς με τον Ολυμπιακό είναι μια νέα αρχή: "Όποιο ματς και να ήταν έπρεπε να είναι μια νέα αρχή για την ομάδα, αφού στο προηγούμενο είχαμε τον Στέφενς. Έχει ιδιαιτερότητα το ματς γιατί αντιμετωπίζουμε τον πρώτο της βαθμολογίας, ενώ δεν θέλουμε να... κλειδώσει στην Τούμπα το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός".
-Για το αν ο Ολυμπιακός έχει το μυαλό του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: "Θεωρώ ότι τέτοιου είδους παιχνίδια δεν είναι αδιάφορα για μια ομάδα. Ο Ολυμπιακός θα έρθει εδώ για να νικήσει. Εμείς έχουμε το πλεονέκτημα της έδρας και πιστεύω ότι στο τέλος θα κερδίσουμε εμείς".
-Για την δουλειά του Στέφενς: "Δεν είναι δουλειά μου να σχολιάσω προπονητές. Εμένε η δουλειά μου είναι να δίνω τα πάντα για την ομάδα".
-Για την πικρία του κόσμου: " Θέλουμε έναν ΠΑΟΚ που πρέπει να κερδίζει. Σίγουρα ο κόσμος είναι πικραμένος, από εκεί και πέρα εμείς δεν έχουμε σκοπό να μην κερδίζουμε. Και εμείς έχουμε στεναχώρια όταν δεν κερδίζουμε. Γι' αυτό θέλουμε να κάνουμε καλές εμφανίσεις και να κερδίσουμε".
-Για τις σχέσεις του Σαλπιγγίδη και των συμπαικτών του με τον Στέφενς: "Το να σκαλίζουμε μία απομάκρυνση ενός προπονητή μόνο προβλήματα δημιουργεί. Έχω μιλήσει για την αξία του κ. Στέφενς, είναι ανέντιμο να του κάνουμε τώρα κριτική. Πράγματα που δημιουργούν κακό στην ομάδα, δε θέλω να τα συζητήσω. Εμάς δεν μας επηρεάζουν αυτά που γράφονται και ακούγονται. Τα αφήνουμε στην άκρη και το μόνο μας θέμα είναι να κερδίζει ο ΠΑΟΚ και πανηγυρίζουμε τη νίκη".

Keywords
Τυχαία Θέματα