Η Πόρτο θέλει τον Σάντος

13:52 7/3/2014 - Πηγή: AEK365

Δημοσίευμα της γαλλικής έκδοσης του Eurosport αναφέρει πως ανάμεσα στους υποψήφιους για την τεχνική ηγεσία της Πόρτο είναι και ο Φερνάντο Σάντος.
Ο Πορτογάλος ανακοίνωσε πριν λίγες μέρες πως μετά το Μουντιάλ της Βραζιλίας θα αποχωρήσει από την Εθνική Ελλάδας και ο ιδιοκτήτης της Πόρτο, Πίντο Ντα Κόστα, εμφανίζεται να τον έχει στα υπόψη για τον πάγκο της πρωταθλήτριας Πορτογαλίας μετά την απομάκρυνση του

Φονσέκα.
Αυτή την στιγμή ο Λουίζ Κάστρο έχει αναλάβει καθήκοντα υπηρεσιακού προπονητή ωστόσο δεν θα μείνει και μετά το τέλος της σεζόν. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, πρώτο φαβορί είναι ο Μάριο Σίλβα της Εστορίλ αλλά στην διοίκηση της Πόρτο έχουν στην λίστα τους και τον Σάντος ο οποίος έχει καθίσει ξανά στον πάγκο της ομάδας.
Όπως σημειώνει το δημοσίευμα του Eurosport: "Ο τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας που έχει καθοδηγήσει την Πόρτο από το 1999 έως το 2001 έχει ενημερώσει τους διοικούντες την ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ότι θα εγκαταλείψει τον πάγκο της Εθνικής μετά το Μουντιάλ".
Εκτός του Σάντος, στην λίστα της Πόρτο εμφανίζονται τα ονόματα του Ζεσουάλδο Φερέιρα, ο οποίος όμως το διαψεύδει, του Αντρέ Βίλας Μπόας και του Ντομίνγκος Πασιένσια.

Keywords
Τυχαία Θέματα