Ρούνεϊ: Να φανεί ο χαρακτήρας μας

16:38 17/3/2014 - Πηγή: AEK365

Η συντριβή μέσα στο "Ολντ Τράφορντ" από την Λίβερπουλ έκανε ακόμα πιο μουντό το κλίμα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον Γουέιν Ρούνεϊ να σημειώνει πως τώρα πρέπει να φανεί ο χαρακτήρας των πρωταθλητών Αγγλίας και πρόσθεσε πως αυτός και οι συμπαίκτες του θα πρέπει να αντιδράσουν ενόψει της ρεβάνς με τον Ολυμπιακό για το Τσάμπιονς Λιγκ.
Σε δηλώσεις του ο Άγγλος διεθνής επιθετικός τόνισε: «Είναι απογοητευτικό, αλλά πρέπει να αντιδράσουμε γιατί έχουμε μεγάλο παιχνίδι την Τετάρτη. Οι φίλαθλοί

μας ήταν εξαιρετικοί και εμείς σαν ομάδα το εκτιμούμε αυτό. Είμαστε σε δύσκολη θέση, αλλά έχουμε ξαναβρεθεί σε αυτή στο παρελθόν και τώρα είναι που πρέπει να φανεί ο χαρακτήρας μας».
Για το γεγονός πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέχει 12 βαθμούς από την τέταρτη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και αν προλαβαίνει να καλύψει την διαφορά, ο Ρούνεϊ είπε: «Ποιος ξέρει; Θα είναι δύσκολο. Πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια, ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει στο ποδόσφαιρο. Όσο υπάρχουν ελπίδες, πρέπει να προσπαθούμε. Αν δεν τα καταφέρουμε, θα πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Το πιο σημαντικό τώρα είναι να προετοιμαστούμε για τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό».

Keywords
Τυχαία Θέματα