Ρουμελιώτης: Ήταν μια μεγάλη εμφάνιση

23:25 12/11/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Μανώλης Ρουμελιώτης μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη ΖΟΚ Μπιμάλ στάθηκε στη σπουδαιότητα της νίκης. «Ήταν μια μεγάλη εμφάνιση και τη θέλαμε πολύ τόσο τη νίκη όσο και την εμφάνιση αυτή. Πιστεύω ότι αποζημιώσαμε τον κόσμο που δεν είχε τη δυνατότητα να μας δει με τα προβλήματα που είχαμε με το γήπεδο αλλά και τα εκτός έδρας παιχνίδια. Τον χρειαζόμαστε συνέχεια κοντά μας γιατί έχουμε δύσκολη συνέχεια. Σήμερα γιορτάζουμε

αυτή τη νίκη που έχει ιδιαίτερο χρώμα, αφού στην ομάδα υπάρχουν μόνο Ελληνίδες αθλήτριες και αξίζουν ένα μεγάλο μπράβο. Από αύριο όμως συγκεντρωνόμαστε για το ματς με τον Παναθηναϊκό και το πρωτάθλημα γενικότερα και οι Βόσνιες θα μας απασχολήσουν ξανά όταν έρθει η ώρα», είπε ο Μανώλης Ρουμελιώτης ο οποίος αφιέρωσε τη νίκη:

«Στον βασικό πυλώνα της φετινής ΑΕΚ που δεν είναι άλλος από το κ. Χάρη Κουτά ο οποίος με προσωπική παρέμβαση μας έδωσε τη δυνατότητα να συμμετέχουμε στην Ευρώπη και ελπίζω σήμερα να του ανταποδώσαμε κάτι από τη βοήθεια που έχει δώσει και φέτος στο τμήμα».

Keywords
Τυχαία Θέματα