Μητέρα πιστεύει ότι ο γιος της κατέχεται από το πνεύμα νεκρού στρατιώτη!

22:48 12/11/2014 - Πηγή: AEK365

Μια μητέρα από την Βιρτζίνια των ΗΠΑ πιστεύει ότι ο γιος της είναι κατέχεται από το πνεύμα ενός Αμερικανού πεζοναύτη που σκοτώθηκε πριν από 31 χρόνια σε μια τρομοκρατική επίθεση!

Η Μισέλ Λούκας ισχυρίζεται ότι ο τετράχρονος γιος της, Άντριου, ξέρει ιστορίες που έζησε ο Λοχίας Βαλ Λιούις που πέθανε το 1983 σε έναν βομβαρδισμό στο Βηρυττό. Όπως λέει, όλα ξεκίνησαν όταν άρχισε να παρατηρεί ότι ο γιος της ήξερε πράγματα που κανένα παιδί στην ηλικία του δεν μπορεί να ξέρει. Μάλιστα, ο μικρός υποστήριζε ότι μένει στο

Σαμτερ της Τζόρτζια στην οδό 860 Main Street!

Η μητέρα αρχικά δεν μπορούσε να καταλάβει τι συνέβαινε. Όμως η περίεργη συμπεριφορά του γιου της συνεχώς αυξανόταν.

«Ξαφνικά ξεκινούσε να κλαίει γοερά και όταν τον ρωτούσε τι συμβαίνει μου έλεγε 'γιατί με άφησες να πεθάνω σε εκείνη τη φωτιά;'».

Τότε άρχισε να υποψιάζεται ότι υπάρχει κάποιο πνεύμα μέσα στο παιδί της, ανέφερε στην εκπομπή του WTKR, «Ghost Inside My Child».

Οι παραγωγοί της εκπομπής ερεύνησαν το θέμα και τότε συνέδεσαν τα όσα έλεγε ο Άντριου με την ιστορία του λοχία Λιούις και την διεύθυνση στην οποία διέμενε και το γεγονός της φωτιάς.

Η βομβιστική επίθεση σε στρατώνες στην Βυρηττό είχε σκοτώσει 300 άτομα, μεταξύ των οποίων και ο Λιούις κατά τη διάρκεια του Εμφυλίου Πολέμου στο Λίβανο.

Οι παραγωγοί έδειξαν στο παιδί φωτογραφίες του Λιούις και κάποιων φίλων του, τις οποίες ο Άντριου αναγνώρισε. Μάλιστα, η μητέρα αποφάσισε να πάει το παιδί στο νεκροταφείο που είναι θαμμένος ο Λιούις στη Τζόρτζια.

Όπως είπε περπάτησε κατευθείαν στον τάφο και τοποθέτησε λουλούδια πάνω του, ενώ στη συνέχεια πήγε σε έναν άλλο τάφο, όπου βρισκόταν φίλος του λοχία.

Keywords
Τυχαία Θέματα