Ρότζερς: Κορυφαία εμφάνιση

07:54 16/12/2013 - Πηγή: AEK365

Η Λίβερπουλ διέλυσε την Τότεναμ μέσα στο "Γουάιτ Χαρτ Λέιν" με 5-0 και ο Μπρένταν Ρότζερς υποστήριξε πως ήταν η κορυφαία εμφάνιση της ομάδας του Μέρσεϊσαϊντ από την στιγμή που βρέθηκε στον πάγκο της.
Σε δηλώσεις του ο Βορειοϊρλανδός προπονητής της Λίβερπουλ, Μπρένταν Ρότζερς, τόνισε: "Ήταν φανταστικό, ήταν ακριβώς αυτό που θέλαμε από αυτό το παιχνίδι. Πρώτα και πάνω από όλα, ήταν η δουλειά μας μέσα στο γήπεδο και το πώς πρεσάραμε πάνω στην μπάλα, που μας έδωσε

το δικαίωμα να πετύχουμε όλα αυτά. Σημειώσαμε πέντε γκολ και θα μπορούσαμε εύκολα να έχουμε πετύχει επτά ή και οκτώ γκολ. Αυτή ήταν μάλλον η κορυφαία εμφάνιση που κάναμε, από τότε που ανέλαβα και αυτό αποδεικνύει το τι προσπαθούμε να κάνουμε εδώ".
Από την πλευρά του, ο Λουίς Σουάρες, που ήταν αρχηγός της Λίβερπουλ απόντος του τραυματία Στίβεν Τζέραρντ, δήλωσε: "Ο μόνος αρχηγός εδώ είναι ο Στίβεν. Μπορεί να φόρεσα εγώ το περιβραχιόνιο, αλλά η ομάδα έπαιξε εξαιρετικά σήμερα και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Εγώ πάντοτε κάνω το καλύτερο που μπορώ μέσα στο γήπεδο και στόχος μου είναι να σημειώνω γκολ. Το πιο σημαντικό όμως είναι η ομάδα".

Keywords
Τυχαία Θέματα