Ροσίτσκι: «Είμαστε έμπειροι και ώριμοι»

17:13 8/1/2014 - Πηγή: AEK365

Με τους Άγγλους να έχουν ωριμάσει και τις «παλιοσειρές» να προσδίδουν την απαραίτητη εμπειρία, η Άρσεναλ... καλά κρατεί.

Το σύνολο του Αρσέν Βεγνκέρ βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας και παρά τις δυσκολίες του πρωταθλήματος, δεν δείχνει διατεθειμένο να πέσει από εκεί.

Το είπε και ο Τόμας Ροσίτσκι άλλωστε.

«Ήταν λίγο παράξενο όταν χάσαμε από την Σίτι και ήρθαμε ισόπαλοι με την Έβερτον. Αλλά πάντα θα περνάς φάσεις σαν αυτές μέσα στην χρονιά, οπότε δεν είναι κάτι καινούργιο» σχολίασε ο Τσέχος διεθνής και πρόσθεσε:

«Αυτή η ομάδα είναι πιο έμπειρη

σε σχέση με το παρελθόν. Έχουμε τον Μερτεζάκερ και τον Εζίλ, ο οποίος κέρδισε τρόπαια στη Ρεάλ, και άλλα έμπειρα παιδιά όπως ο Αρτέτα και ο Φλαμινί. Επιπλέον, οι Άγγλοι δεν είναι παιδιά πλέον. Έχουν αποκομίσει εμπειρίες με την πάροδο των χρόνων, οπότε νομίζω πως είμαστε αρκετά ώριμοι.

Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να μην τα παρατήσεις ποτέ και να συνεχίσεις να κυνηγάς αυτό που θες. Όπως το παιχνίδι με τη Γουέστ Χαμ. Ναι, θα τύχει να δεχθείς γκολ, αλλά πρέπει να συνεχίσεις και αυτό ήταν που κάνανε τα παιδιά. Ήταν πολύ θετικό».

Keywords
Τυχαία Θέματα