Ρώσικη ανατροπή…

21:00 14/2/2013 - Πηγή: AEK365

EUROPA LEAGUE- ΦΑΣΗ ΤΩΝ 16

ΑΝΖΙ- ΑΝΟΒΕΡΟ: 3-1
Γήπεδο: Λουζνίκι

Σημαντικό βήμα πρόκρισης για την Ανζί που επικράτησε με 3-1 του Ανόβερο.

Στο 6ο λεπτό ο Γκαμπούλοφ είπε όχι σε δυνατό σουτ του Γα Κόναν και στην επαναφορά ο Ντιούφ αστόχησε από καλή θέση, ενώ στο 19' ο Σιρόκοφ έβγαλε για τον Ετό'ο, αλλά ο Καμερουνέζος καθυστέρησε και δεν μπόρεσε να απειλήσει. Έτσι στο 2', ο Ντιούφ έστρωσε στον Χούζτι κι εκείνος με όμορφο σουτ έκανε το 1-0 για τους Γερμανούς.

Ωστόσο στο 34' ο Βίλιαν έκανε το γύρισμα στην περιοχή και ο Ετό'ο από κοντά έφερε στα ίσα το ματς. Τρία λεπτά μετά ο Τζίλερ πρόλαβε σωτήρια τον Βίλιαν, ενώ στο 41' η Ανζί διαμαρτυρήθηκε δικαίως για πέναλτι που έγινε στον Ετό'ο από τον Ντζουρού.

Η Ανζί μπήκε δυνατά στην επανάληψη και στο 48ο λεπτό έκανε το 2-1. Ο Σιρόκοφ έκανε τη σέντρα από αριστερά και ο Αχμέντοφ από κοντά έγραψε το 2-1. Η Ανζί είχε την ευκαιρία στο 58' να κάνει το 3-1, αλλά ο Ετό'ο δεν μπόρεσε να νικήσει με πέναλτι τον Ζίλερ, αλλά στο 64' ο Ετό'ο άδειασε τον Ντζουρού, έστρωσε στον Μπουσουφά κι εκείνος νίκησε εύκολα τον Ζίλερ. Το Ανόβερο είχε την ευκαιρία να μειώσει στο 75ο λεπτό, αλλά το πλασέ του Αμπντελαουέ έφυγε μόλις άουτ.

ΑΝΖΙ: Γκαμπούλοφ, Εστσένκο, Κάρλος, Ζιρκόφ, Έβερτον, Ζουζιλέι, Αχμέντοφ, Ντιαρά, Βίλιαν (75' Καρσελά Γκονζάλες), Μπουσουφά, Ετό'ο.

ΑΝΟΒΕΡΟ: Ζίλερ, Σμιέντεμπαχ, Ντζουρού, Ποκονιόλι (79' Πάντερ), Σουλτζ, Τσαχέντ, Πίντο, Χούσζτι, Κόναν, Σλάουντραφ (66' Αμπντελαουέ), Ντιούφ (71' Σόμπιεχ).

Keywords
Τυχαία Θέματα