Τα εκατομμύρια νίκησαν τη φανέλα…

20:53 14/2/2013 - Πηγή: AEK365

EUROPA LEAGUE- ΦΑΣΗ ΤΩΝ 16

ΖΕΝΙΤ- ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: 2-0
Γήπεδο: Πετρόφσκι

Η φανέλα και η ιστορία από μόνες τους δεν παίζουν μπάλα και αυτό θα πρέπει να το καταλάβουν στην Λίβερπουλ. Οι «κόκκινο» ηττήθηκαν με 2-0 από τη Ζενίτ στο «Πετρόφσκι» και η πρόκριση μοιάζει πλέον δύσκολη.

Στο 2ο μόλις λεπτό ο Ρέινα είπε όχι σε σουτ του Κερζάκοφ ενώ στη συνέχεια της φάσης η Λίβερπουλ

βγήκε μπροστά, ο Σουάρες έκανε το σουτ, με την μπάλα να ξύνει το δοκάρι του Μαλαφέεφ. Το ματς είχε πολύ καλό ρυθμό στα πρώτα λεπτά και στο 5'ο Χουλκ έκανε το σουτ, αλλά ο Ρέινα απομάκρυνε, ενώ στο 15' η Λίβερποτλ έχασε μεγάλη ευκαιρία, με τον Σουάρεζ να βγαίνει τετ-α-τετ με τον Μαλαφέεφ, να προσπαθεί να τον περάσει, αλλά να καθυστερεί και να μην προλαβαίνει να πλασάρει. Στο 27ο λεπτό ο Ρέινα είπε όχι σε σουτ του Σιρόκοφ και στο ίδιο λεπτό η Ζενίτ είχε δοκάρι με τον Χουλκ. Στο 40' το τακουνάκι του Σουάρες πέρασε λίγο άουτ και αυτή ήταν και η τελευταία καλή φάση στο πρώτο μέρος.

Στο 49ο λεπτό ο Τζόνσον πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, αλλά ο Μαλαφέεφ του είπε όχι, ενώ στο 60' το πλασέ του Σουάρες έφυγε μόλις άουτ. η Ζενίτ ανέβασε στροφές στη συνέχεια και στο 69' ο Χουλκ με κεραυνό άνοιξε το σκορ. Η Λίβερπουλ κατέρρευσε και στο 72' ο Ανιούκοφ έκανε τη συρτή σέντρα και ο Σέμακ σαν σε προπόνηση έγραψε το 2-0. Στο 84ο λεπτό ο Σουάρες εκτέλεσε όμορφα το φάουλ αλλά ο Μαλαφέεφ απέκρουσε, ενώ στο 90+1' το σουτ του Φαϊζούλιν κόντραρε στον Σκρτελ και έφυγε μόλις κόρνερ.

ΖΕΝΙΤ: Μαλαφέεφ, Ανιούκοφ, Λόμπερτς, Νέτο, Χουμποτσάν, Σιρόκοφ, Ντενίσοφ, Βίτσελ, Ντάνι (53' Σέμακ), Κερζάκοφ (82' Φαϊζούλιν), Χουλκ.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Ρέινα, Τζόνσον, Ενρίκε, Κάραγκερ, Σκρτελ, Χέντερσον, Τζέραρντ, Ντάουνινγκ, Στέρλινγκ (78' Λούκας), Άλεν, Σουάρες.

Keywords
Τυχαία Θέματα