Ροσέλ: Ούτε στην εξάδα ο Ρονάλντο!

19:59 20/11/2013 - Πηγή: AEK365

"Εάν στο τέλος δεν νικήσει η πολιτική, η Χρυσή Μπάλα θα πρέπει να πάει στον Λιονέλ Μέσι", τόνισε ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα στο περιθώριο της βράβευσης του Μέσι με το "χρυσό παπούτσι" για τρίτη φορά στην καριέρα του (ως ο κορυφαίος σκόρερ των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων τη σεζόν 2012-13), και συνέχισε:

"Το σημαντικό θα είναι, επαναλαμβάνω, να αγνοήσουμε τις πιέσεις των μίντια και των πολιτικών δυνάμεων του ποδοσφαίρου. Πως θα ψήφιζα εγώ;

Θα έδινα την πρώτη, τη δεύτερη και την τρίτη θέση στον Λιονέλ Μέσι. Τέταρτος ο Τσάβι και πέμπτος ο Ινιέστα. Έκτος ο Ρονάλντο; Όχι, στην έκτη θέση

θα έβαζα τον Μπουσκέτς".
Παράταση στην ψηφοφορία, αντίδραση από... Καταλωνία
Εν τω μεταξύ, την έντονη αντίδραση των Καταλανών έχει προκαλέσει η απόφαση της FIFA να δώσει παράταση στην ψηφοφορία για την ανάδειξη του νικητή της Χρυσής Μπάλας μέχρι τις 29 Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με την παγκόσμια ομοσπονδία, η αιτία είναι ο χαμηλός αριθμός των ψήφων που υπήρχαν μέχρι την περασμένη Παρασκευή όπου και έληξε η ψηφοφορία, ενώ πλέον μπορεί κάποιος ακόμα και να αλλάξει την ψήφο του σε σχέση με αυτό που είχε δηλώσει προηγουμένως!

Ο λόγος φυσικά που αντιδρούν οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα έχει να κάνει με το γεγονός πως μετά την αλλαγή στην ψηφοφορία εμφανίζεται ευνοημένος ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος σκόραρε χατ-τρικ κόντρα στη Σουηδία και έφτασε τα 66 γκολ μέσα στο 2013, κάνοντας μάλιστα ρεκόρ καριέρας σε μία σεζόν.

Keywords
Τυχαία Θέματα