Ρονάλντο: «Στην καρδιά μου η Γιουνάιτεντ»

13:18 3/2/2013 - Πηγή: AEK365

Χαρούμενος που θα αντιμετωπίσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Champions League δήλωσε ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός αποκάλυψε πως είχε προαίσθημα πριν την κλήρωση, πως η Ρεάλ Μαδρίτης θα κληρώνονταν με τους «κόκκινους διαβόλους», ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την πρώην ομάδα του. Παράλληλα, υπογράμμισε πως οι πιθανότητες πρόκρισης στα προημιτελικά της διοργάνωσης είναι μοιρασμένες για τις δυο ομάδες.

Αρχικά, ο Ρονάλντο

δήλωσε: «ην ημέρα της κλήρωσης ήμουν στην προπόνηση και είχα το προαίσθημα ότι θα αντιμετωπίσουμε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Και όταν έγινε η κλήρωση ήμουν πολύ χαρούμενος. Πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι, αφού η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι δύο μεγάλες ομάδες και οι πιθανότητες είναι 50-50. Μπορούν να κερδίσουν και οι δύο ομάδες».

Στην συνέχεια, ο 27χρονος Πορτογάλος συμπλήρωσε: «Το Μάντσεστερ ήταν το σπίτι μου και ακόμα είναι μέσα στην καρδιά μου. Το λατρεύω. Επειδή όταν οι άνθρωποι σου συμπεριφέρονται πολύ καλά, δεν μπορείς να το ξεχάσει. Και δεν θα ξεχάσω ποτέ τη Γιουνάιτεντ, τους ανθρώπους που συνεργαστήκαμε και τους οπαδούς της ομάδας. Έτσι είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στο Μάντσεστερ».

Τέλος, ο μεσοεπιθετικός της «βασίλισσας» της Ευρώπης δήλωσε: «Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι η καλύτερη ομάδα στην Αγγλία, είναι όλοι καταπληκτικοί. Έχουν βρει ένα φανταστικό προπονητή στο πρόσωπο του Φέργκιουσον. Το ξέρω αυτό. Ωστόσο, εμείς έχουμε τον Μουρίνιο. Εκείνος είναι ο προπονητής μου αυτή τη στιγμή και φυσικά ελπίζω να κερδίσει ο Μουρίνιο! Φαίνεται σαν να συγκρίνεις μία Φεράρι με μία Πόρσε. Και οι δύο είναι πολύ καλοί, πολύ έμπειροι και τους αρέσει να κερδίζουν. Και θέλουν να κερδίζουν τα πάντα».

Keywords
Τυχαία Θέματα