Πάει για νέα αναβολή η δίκη Ψωμιάδη

12:04 3/2/2013 - Πηγή: AEK365

Άλλη μία ημέρα που η ΑΕΚ θα βρεθεί απέναντι στην οικογένεια Ψωμιάδη έφτασε. Τη Δευτέρα (4/2) το πρωί στο Εφετείο θα έχουμε νέα συγκέντρωση των δύο πλευρών, όμως όπως φαίνεται θα έχουμε ξανά το ίδιο αποτέλεσμα... Στις 9 το πρωί λοιπόν, στον 4ο όροφο του Εφετείου Αθηνών και στο 1ο τριμελές εφετείο κακουργημάτων

στην αίθουσα Δ100Β με πινάκιο 1 και 2, έχει προγραμματιστεί η εκδίκαση Ψωμιάδη, μετά την τελευταία αναβολή που δόθηκε.
Το θέμα όμως είναι πως ακόμη οι Σκοπιανοί δεν έχουν στείλει τα έγγραφα που θα εξηγούν αν πρέπει ή όχι να δικαστεί ο Μάκης Ψωμιάδης και για την υπεξαίρεση χρημάτων από την ΠΑΕ ΑΕΚ.
Στην τελευταία επικοινωνία που είχε η ΑΕΚ με το Υπουργείο Εξωτερικών της Ελλάδος, υπήρξε η ενημέρωση ότι έχει γίνει νέο διάβημα πριν λίγες ημέρες από τον Έλληνα Πρέσβη στα Σκόπια προς τις Σκοπιανές αρχές, οι οποίες του τόνισαν ότι έχουν όλα τα έγγραφα στα χέρια τους για να στείλουν επιτέλους την απόφασή τους στην Ελλάδα.
Κανονικά η απόφαση αυτή θα πρέπει να επιτρέπει στον Μάκη Ψωμιάδη να δικαστεί και για τις υποθέσεις που έχει απέναντί του την ΑΕΚ. Όμως πάντα υπάρχει και η άλλη εκδοχή, που φυσικά και είναι απευκταία.
Τη Δευτέρα το πρωί, λοιπόν, στο Εφετείο είτε θα έχουμε νέα αναβολή της υπόθεσης (το πιθανό σενάριο) είτε να θα υπάρξει διαχωρισμός στην υπόθεση του Μάκη Ψωμιάδη από τα ξαδέρφια του και τη συνεργάτιδά του και να ξεκινήσει η δίκη για τους δύο τελευταίους.

Keywords
Τυχαία Θέματα