Ροναλντίνιο: Το Κόπα Αμέρικα δεν θα γίνει, ευτυχώς, στη Βραζιλία

11:36 14/1/2015 - Πηγή: AEK365

Ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα είναι συμπαρουσιαστής σε εκπομπή στη κουβανέζικη τηλεόραση και είχε καλεσμένο τον Ροναλντίνιο με τους δυο θρύλους του παγκοσμίου ποδοσφαίρου να μιλάνε για όλα.
Ακολουθεί ο διάλογος Μαραντόνα-Ροναλντίνιο
Μαραντόνα: - Γεια σου, μικρέ μαέστρο. Τι κάνεις;
Ροναλντίνιο:

- Πολύ καλά. Χαίρομαι που μιλαώ μαζί σου, είδωλο!
Μαραντόνα: - Γελάω διότι τον γνωρίζω από όταν ήταν πολύ πολύ μικρός και ήταν από τότε απίστευτος. Και είναι απίστευτο πόσα πράγματα έχει δώσει στο ποδόσφαιρο, κυρίως όταν ήταν στη Μπαρτσελόνα και φυσικά στην εθνική ομάδα της Βραζιλίας. Είναι κρίμα που δεν ήταν στο πρόσφατο Μουντιάλ. Συμφωνείς, μαέστρο; Ροναλντίνιο: - Ήταν κρίμα που δεν συμμετείχα, αλλά έτσι είναι τα πράγματα.
Παρουσιαστής: - Πως θα είναι η Βραζιλία στο προσεχές Κόπα Αμέρικα;
Ροναλντίνιο: - Νομίζω πολύ καλά. Με καλούς ποδοσφαιριστές, νέους ποδοσφαιριστές. Νομίζω πως η όμαδα έχει όλα όσα χρειάζονται για να κάνει μια καλή διοργάνωση.
Μαραντόνα: - Πιστεύεις ότι αυτά τα παιδιά μπορούν να ξεπεράσουν το κάζο της άσχημης εμφάνισης της Βραζιλίας στο τελευταίο Μουντιάλ;
Ροναλντίνιο: - Πιστεύω πως ναι. Θα υποστηρίξουν την ομάδα. Πιστεύω ότι είναι θετικό πως η διοργάνωση δεν θα γίνει στη Βραζιλία. Είναι καλοί ποδοσφαιριστές και θα παίξουν πιο απελευθερωμένα.
Μαραντόνα: - Ας μιλήσουμε για εσένα. Πως είσαι; Προπονείσαι; Πότε θα σε δούμε να αγωνίζεσαι;
Ροναλντίνιο: - Ναι, έχω αρχίσει προπονήσεις εδώ και μια εβδομάδα και πιστεύω πως σε μια-δυο εβδομάδες θα είμαι έτοιμος να παίξω.
Μαραντόνα: - Σε ποια θέση θα αγωνίζεσαι; Δεξιά ή αριστερά;
Ροναλντίνιο: - Ο προπονητής εδώ μου δίνει ελεύθερία να παίζω όπου προτιμώ. Εμένα μου αρέσει να παίζω με τη μπάλα και θα προσπαθώ να συμμετέχω όσο περισσότερο μπορώ στο παιχνίδι, όπου είναι η μπάλα

Keywords
Τυχαία Θέματα