Ρωμαϊκή απειλή για Γιουβέντους

12:52 20/4/2012 - Πηγή: AEK365

SERIE A 34η αγωνιστική

Με το ιταλικό ποδόσφαιρο να είναι ακόμα συγκλονισμένο από το θάνατο του Μοροζίνι, οι ομάδες της Serie A ρίχνονται ξανά στην μάχη του πρωταθλήματος με την διεξαγωγή της 34ης αγωνιστικής. Υπενθυμίζεται πως η 33η αγωνιστική που αναβλήθηκε λόγω του τραγικού περιστατικού θα γίνει στις 24-25 Απριλίου.
Η πρωτοπόρος Γιουβέντους υποδέχεται την Ρόμα με στόχο να παραμείνει πρώτη ένα βαθμό πάνω από την Μίλαν. Η ομάδα

του Αντόνιο Κόντε θα έχει απέναντι της μια Ρόμα που θέλει το θετικό αποτέλεσμα προκειμένου να διατηρήσει τις ελπίδες της για την 3η θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ αν και από το συγκρότημα του Λουίς Ενρίκε λείπει η σταθερότητα.
Η Μίλαν υποδέχεται την Μπολόνια και για τους παίκτες του Αλέγκρι άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης δεν υπάρχει μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Η Μπολόνια πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα την προηγούμενη αγωνιστική καθώς νίκησε μετά από τέσσερις αγωνιστικές αλλά ακόμα δεν μπορεί να νιώθει σίγουρη για την παραμονή.
Στην μάχη για την 3η θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, η 3η Λάτσιο υποδέχεται την Λέτσε και αναμένεται να έχει εύκολο έργο ενώ η Ουντινέζε που βρίσκεται τρεις βαθμούς πίσω της φιλοξενείται από την Κιέβο.

Συνοπτικά το πρόγραμμα της 34ης αγωνιστικής στην Serie A
Σάββατο 21/4
Κιέβο-Ουντινέζε (19:00)
Πάρμα-Κάλιαρι (19:00)
Κατάνια-Αταλάντα (21:45)
Νάπολι-Νοβάρα (21:45)
Κυριακή 22/4 (16:00)
Φιορεντίνα-Ίντερ (13:30)
Μίλαν-Μπολόνια
Τσεζένα-Παλέρμο
Τζένοα-Σιένα
Λάτσιο-Λέτσε
Γιουβέντους-Ρόμα (21:45)

Keywords
Τυχαία Θέματα