«Ο Πανιώνιος έχει προπονητή»

12:02 20/4/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Πανιώνιος δεν ψάχνει για προπονητή γιατί έχει τον Άκη Μάντζιο ξεκαθάρισε ο διευθυντής ποδοσφαίρου, Λάζαρος Κουτλίδης, ο οποίος αποκάλυψε πως σύντομα θα γίνει συνάντηση με τον Έλληνα τεχνικό με στόχο την ανανέωση της παραμονής του στον πάγκο της ομάδας.

Με αφορμή φήμες που θέλουν τον Πανιώνιο να αναζητά νέο προπονητή, ο Λάζαρος Κουτλίδης δήλωσε: "Πρώτον, ο Πανιώνιος έχει προπονητή τον Απόστολο Μάντζιο. Δεύτερον, την ερχόμενη Πέμπτη θα υπάρξει συνάντηση μεταξύ του Γενικού Διευθυντή της ΠΑΕ κ. Βαγγέλη Σουφλέρη, του κ. Απόστολου Μάντζιου και εμού,

όπου θα τεθούν επί τάπητος όλα τα θέματα της ομάδας ενόψει της νέας χρονιάς. Τρίτον, συμφωνώ απόλυτα με την δήλωση του κ. Μάντζιου, πως σε περίπτωση που υπάρξει συμφωνία μεταξύ διοίκησης και προπονητή, αναφορικά με την φιλοσοφία της ομάδας, τότε δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην συνεχιστεί η συνεργασία μας. Αυτονόητο είναι πως κανένα από τα ονόματα προπονητών που αναφέρονται στις εφημερίδες ή στα sites δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Στον Πανιώνιο δεν συνηθίζουμε να αποφασίζουμε για τόσο σημαντικά θέματα της ομάδας, όπως είναι η επιλογή του προπονητή, βάσει των όσων γράφονται στον Τύπο, αλλά βάσει της δικής μας εμπειρίας στον χώρο του ποδοσφαίρου".

Keywords
Τυχαία Θέματα