Ρομπέρτο Κάρλος: Η συμπεριφορά του Γκέκα με ενόχλησε πολύ

15:53 6/4/2015 - Πηγή: AEK365

Το παιχνίδι κόντρα στην Τράμπζονσπορ ήταν το τελευταίο, όπως όλα δείχνουν, του Φάνη Γκέκα με την φανέλα της Ακισάρ καθώς ο Ρομπέρτο Κάρλος αποκάλυψε πως εκείνο που τον ενόχλησε ήταν η συμπεριφορά του διεθνή επιθετικού.
Μετά τη νίκη 3-0 επί της Γκαζιάντεπσπορ, ο Βραζιλιάνος τεχνικός της Ακισάρ ρωτήθηκε γιατί ο Γκέκας είναι εκτός πλάνων με τον Ρομπέρτο Κάρλος να απαντάει ως εξής: "Είχα κάποιες σκέψεις για τον Γκέκα. Δεν μου άρεσαν κάποιες ενέργειές του. Και η διοίκηση είχε την ίδια άποψη με εμένα. Ο Γκέκας είχε μια

μεγάλη περίοδο χωρίς γκολ. Σε αυτό το διάστημα, όμως, δεν σταμάτησα να τον χρησιμοποιώ και να του δίνω ευκαιρίες. Στο προηγούμενο παιχνίδι με την Τράμπζονσπορ του έδωσα άλλη μια ευκαιρία και τον έβαλα αλλαγή. Όμως, η συμπεριφορά του με ενόχλησε πολύ! Όπως ενόχλησε και τη διοίκηση. Σε μια ομάδα είναι πολύ σημαντική η ατμόσφαιρα που επικρατεί. Και πρέπει αυτή την ατμόσφαιρα να την προστατεύουμε".
Συγκεκριμένα, ο Γκέκας κατηγορείται πως στο διάστημα που έπαιξε κόντρα στη Τράμπζονσπορ ήταν αδιάφορος λόγω της δυσαρέσκειας του για το γεγονός πως δεν ξεκίνησε στο βασικό σχήμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα