Αλέγκρι: Πρέπει να το γυρίσουμε

15:14 6/4/2015 - Πηγή: AEK365

Την Τρίτη στο "Αρτέμιο Φράνκι", η Γιουβέντους θα αντιμετωπίσει τη Φιορεντίνα στη ρεβάνς της ήττας με 2-1 στο Τορίνο και ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι υπογράμμισε πως η πρωταθλήτρια Αγγλίας πρέπει να ανατρέψει το αρνητικό αποτέλεσμα ώστε να είναι εκείνη που θα προκριθεί στον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας.
Ενόψει της ρεβάνς, ο προπονητής της Γιουβέντους μίλησε για το παιχνίδι και στάθηκε στον Σαλάχ της Φιορεντίνα: "Ο Σαλάχ είναι ένας πολύ καλός παίκτης με την Φιορεντίνα να κάνει μια σπουδαία κίνηση με την απόκτησή του. Πρέπει να γυρίσουμε το ατυχές

αποτέλεσμα που είχαμε στο πρώτο παιχνίδι. Γνωρίζουμε πως δεν θα είναι εύκολο στη Φλωρεντία αφού θα πρέπει να παίξουμε εξαιρετικά. Είμαστε υποχρεωμένοι να σκοράρουμε τουλάχιστον δυο φορές, συνεπώς θα πρέπει να προετοιμαστούμε καλά και να είμαστε ήρεμοι.
Θα προσπαθήσουμε να είμαστε αποτελεσματικοί στις ευκαιρίες που θα μας δοθούν. Ο τρόπος που αμυνθήκαμε στο γκολ του Σαλάχ όπως επίσης και στα πρώτα οκτώ λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου ήταν λάθος".
Για την κατάσταση των Πίρλο και Μαρκίζιο, ο Αλέγκρι δήλωσε: "Ο Πίρλο θα ενσωματωθεί στην ομάδα την Τετάρτη και θα ελέγξουμε την φυσική του κατάσταση. Ο Μαρκίζιο βρίσκεται σε καλή κατάσταση και έχει επιστρέψει στις προπονήσεις. Οι λίγες μέρες που έλειψε του έκαναν καλό".

Keywords
Τυχαία Θέματα