Ρέινα: Οι φήμες δεν με απασχολούν

12:43 28/2/2013 - Πηγή: AEK365

Με αφορμή δημοσιεύματα που τον θέλουν να παίρνει την θέση του Βίκτορ Βαλντές στην Μπαρτσελόνα από το καλοκαίρι, ο Πέπε Ρέινα υπογράμμισε πως δεν ασχολείται με αυτές τις φήμες και πρόσθεσε πως δεν υπάρχει λόγος να σκεφτεί το ενδεχόμενο να φύγει από την Λίβερπουλ.

Σε δηλώσεις του στην βρετανική εφημερίδα "Daily Express", ο Ισπανός τερματοφύλακας τόνισε: "Είμαι πολύ ικανοποιημένος στην Λίβερπουλ, όπως είμαι πολύ καλά με τον προπονητή μας, Μπρένταν Ρότζερς, με τον οποίο έχουμε πολλά κοινά στον

τρόπο με τον οποίο αντιλαμβανόμαστε το ποδόσφαιρο. Όσα ακούγονται περί μεταγραφής μου, δεν με απασχολούν. Ούτε που ακούω τις φήμες αυτές".
Για τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να είναι δυσαρεστημένος στην Λίβερπουλ, ο Ρέινα δήλωσε: "Γράφτηκε πως δεν περνάω καλά στην ομάδα και πως έχω προβλήματα με πολλούς. Οι σχέσεις μου με τον σύλλογο είναι άψογες, ο κόσμος μας με αγαπάει και με στηρίζει, συνεργάζομαι αρμονικά με τον προπονητή και τους συμπαίκτες μου, οπότε όσα έχουν ειπωθεί είναι ψέματα. Είμαι χαρούμενος εδώ και δεν πρόκειται να αποχωρήσω. Δεν υπάρχει λόγος να σκέφτομαι κάτι τέτοιο".

Keywords
Τυχαία Θέματα