Μίνγκας: Την προσοχή μας στο πρωτάθλημα

12:19 28/2/2013 - Πηγή: AEK365

Με δικό του γκολ, ο Πανθρακικός κέρδισε 1-0 την Βέροια εκτός έδρας αποκτώντας σαφές προβάδισμα πρόκρισης για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Χρήστο Μίνγκα ωστόσο να υπογραμμίζει πως η προσοχή όλων στην ομάδα πρέπει να στραφεί στο πρωτάθλημα καθώς η παραμονή δεν έχει εξασφαλιστεί ακόμα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο μέσος του Πανθρακικού, Χρήστος Μίνγκας, στον NOVAΣΠΟΡ

FM 94.6
- Για το ματς με τη Βέροια για το Κύπελλο: "Λένε πως το Κύπελλο είναι ο θεσμός των εκπλήξεων και μέχρι στιγμής αυτό έχει γίνει αφού και Παναθηναϊκός και ΑΕΚ έχουν αποκλειστεί. Εμείς στο μυαλό μας έχουμε να κερδίζουμε όλα τα ματς. Να παίρνουν χρόνο και τα παιδιά που δεν παίζουν, να αποδεικνύουν πως αξίζουν κάτι παραπάνω αλλά το σημαντικότερο είναι να κερδίζει η ομάδα. Τώρα έχουμε αβαντάζ με το σκορ (1-0) κόντρα στη Βέροια αλλά πρέπει να στρέψουμε την προσοχή μας και πάλι στο πρωτάθλημα γιατί έχουμε δύσκολα ματς και εκεί".
- Για το τι έχει αλλάξει ο Παύλος Δερμιτζάκης: "Ο Παύλος Δερμιτζάκης μας έχει αλλάξει την ψυχολογία προς το καλύτερο. Στην αρχή του πρωταθλήματος παίζαμε καλό ποδόσφαιρο αλλά δεν είχαμε τα αποτελέσματα. Τώρα όμως εξακολουθούμε να παίζουμε καλά και παίρνουμε κι αυτό που θέλουμε".
- Για το πρωτάθλημα: "Πριν δύο αγωνιστικές ήμασταν αρκετά μακριά από την επικίνδυνη ζώνη. Ακόμα όμως όπως φαίνεται δεν έχουμε εξασφαλίζει την παραμονή. Έχουν αρχίσει να μπερδεύονται τα πράγματα και δεν πρέπει να χαλαρώσουμε. Πρέπει να πάρουμε 7-8 βαθμούς ακόμη και να συνεχίζουμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο".

Keywords
Τυχαία Θέματα