Ρατς: Παίχτηκε χάντμπολ, όχι ποδόσφαιρο

12:32 31/10/2014 - Πηγή: AEK365

Πολύ κοντά στον πρόωρο αποκλεισμό από το Κύπελλο Ελλάδας βρίσκεται ο ΠΑΟΚ μετά το 1-1 με τον ΠΑΣ Γιάννινα σε ένα παιχνίδι που, σύμφωνα με τον Ράζβαν Ρατς, δεν παίχτηκε ποδόσφαιρο, αλλά χάντμπολ.
Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα SPORTDAY, ο Ρουμάνος μπακ του ΠΑΟΚ τόνισε: "Δεν είμαι εγώ υπεύθυνος για να

σας πω γιατί δεν κερδίσαμε τον ΠΑΣ Γιάννινα. Όμως σας αναφέρω τι είδα μέσα στο παιχνίδι. Αυτό, λοιπόν, που παρατήρησα ήταν πως δεν παίχτηκε ποδόσφαιρο, αλλά... χάντμπολ. Και το αναλύω αυτό ως εξής: έγιναν πολλές δυνατές μονομαχίες κι αυτό επιτράπηκε. Δυστυχώς, δεν χαρήκαμε το ποδόσφαιρο. Ειδικά μετά το 1-1 δεν παίχθηκε καθόλου ποδόσφαιρο. Ο αντίπαλος είχε σκοπιμότητα στο παιχνίδι του κι έκανε συνεχώς καθυστερήσεις. Πέρα, όμως, από όλα αυτά, δημιουργήσαμε τις ευκαιρίες για να πετύχουμε περισσότερα από ένα γκολ στο παιχνίδι, αλλά δεν είχαμε την τύχη με το μέρος μας. Βέβαια τίποτα από όλα τα παραπάνω δεν αποτελούν δικαιολογίες, μιας και έπρεπε να πάρουμε την νίκη".
Στη συνέχεια, ο Ρατς δήλωσε: "Είμαστε υποχρεωμένοι να διεκδικούμε, σε όποια διοργάνωση και αν παίζουμε, το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Κι ως επαγγελματίες ποδοσφαιριστές είμαστε επίσης υποχρεωμένοι να παρουσιαζόμαστε φρέσκοι κάθε φορά. Είναι συνήθεια να παίζουμε ανά τρεις ημέρες".

Keywords
Τυχαία Θέματα