Μπεργκ: Ότι μπορούμε για τους τρεις βαθμούς

16:14 21/2/2015 - Πηγή: AEK365

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό, στο ντέρμπι της Λεωφόρου, και ο Μάρκους Μπεργκ υπογράμμισε πως αυτός και οι συμπαίκτες του θα κάνουν ό,τι μπορούν για να πάρουν τους τρεις βαθμούς και να κατακτήσουν τη νίκη για τους ίδιους και τον κόσμο της ομάδας.
Σε δηλώσεις του στο Novasports, ο Σουηδός επιθετικός του Παναθηναϊκού

τόνισε: "Είναι κάτι το ιδιαίτερο. Αυτή τη στιγμή είναι πρωτοπόροι και εμείς στη δεύτερη θέση. Είναι πραγματικά ιδιαίτερο και σημαντικό παιχνίδι και για τις δυο ομάδες. Ασφαλώς και είναι ένα ματς για το οποίο ανυπομονείς, όμως σε αυτούς τους αγώνες είναι πάντα όμορφο να αγωνίζεσαι. Και αυτό γιατί έχουν επιπλέον πίεση και σημασία, ενώ πλησιάζει το τέλος της σεζόν. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Παίζουμε στην έδρα μας, θα έχουμε στο πλευρό μας τους οπαδούς μας και ανυπομονώ πάρα πολύ για το παιχνίδι".
Στη συνέχεια, ο Μάρκους Μπεργκ δήλωσε: "Είναι ιδιαίτερο παιχνίδι για τον κόσμο. Κάθε ματς είναι σημαντικό και πάντα πρέπει να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς, όμως φυσικά θα σημαίνει πολλά για τους οπαδούς μας αν κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Μας δίνουν έξτρα κίνητρο σε αυτά τα παιχνίδια και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τους κάνουμε χαρούμενους".

Keywords
Τυχαία Θέματα