Ψίχουλα έδινε η Μίλαν για Νενέ

15:53 14/9/2012 - Πηγή: AEK365

Στην διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου, ο Νενέ έψαχνε να βρει άλλη ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του καθώς δεν θα είχε χρόνο συμμετοχής στην Παρί Σεν Ζερμέν και μια από τις ομάδες που ενδιαφέρθηκε για τον Βραζιλιάνο εξτρέμ ήταν η Μίλαν με τον ποδοσφαιριστή ωστόσο να αποκαλύπτει πως τα χρήματα που έδινε η ομάδα του Μιλάνου δεν έφταναν για να γίνει η μεταγραφή.
Ο Νενέ τελικά έμεινε στην Παρί Σεν Ζερμέν και σε δηλώσεις του

στην "Equipe" τόνισε: "Η Μίλαν έκανε κίνηση, αλλά τα χρήματα που πρόσφερε δεν έφταναν. Όπως μου είπε ο Λεονάρντο έδιναν πολύ λίγα σε σχέση με αυτά που αξίωνε η διοίκηση. Εγώ από τη μεριά μου ήθελα να επιστρέψω στη Βραζιλία και την Κορίνθιανς, αλλά δεν έγινε κάτι. Τελευταία βρέθηκα κοντά στη Γαλατασαράι, αλλά είχα ήδη συμπεριληφθεί στη λίστα του Τσάμπιονς Λιγκ και δεν ήθελα να χάσω αυτή την ευκαιρία".
Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ δεν έκρυψε πως ήθελε να φύγει λέγοντας: "Μετά την καλή χρονιά που είχα πέρσι, ήλπιζα να είμαι βασικός και φέτος. Ξέρω, όμως, πως δεν μπορώ να απαιτώ τίποτα. Ούτε μπορώ να ζητάω να παίζω συνέχεια, ειδικά με τους παίκτες που ήρθαν στην ομάδα. Ξέρω πως μπορώ να παίξω ακόμα τρία χρόνια σε υψηλό επίπεδο, οπότε περιμένω την ευκαιρία μου, είτε στην Παρί, είτε κάπου αλλού".
Όσο για το μέλλον, ο Νενέ δήλωσε: "Κανείς δεν ξέρει τι του επιφυλάσσει το μέλλον. Θα ήθελα να παίζω περισσότερο, οπότε αυτό που θα γίνει θα έχει να κάνει με αυτή την επιθυμία μου".

Keywords
Τυχαία Θέματα