Ψάχνει βελτίωση ο Μόγιες

18:22 23/10/2013 - Πηγή: AEK365

Οι «κόκκινοι διάβολοι» βρίσκονται στην πρώτη θέση του ομίλου τους με τέσσερις βαθμούς, έχοντας μία νίκη και μία ισοπαλία, κόντρα σε Μπάγερ Λεβερκούζεν και Σαχτάρ Ντόνετσκ αντίστοιχα.
Οι εμφανίσεις τους ωστόσο στο πρωτάθλημα δεν πείθουν, με τον Ντέιβιντ Μόγιες να τονίζει πως η ομάδα θα πρέπει να βελτιωθεί άμεσα σε αρκετούς τομείς, αν θέλει να πετύχει στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.
«Θέλουμε να βελτιώσουμε την απόδοσή μας, εκεί που δίνουμε πολύ τη μπάλα και πρέπει να τα πάμε καλύτερα όταν έχουμε τη μπάλα στην κατοχή μας», επεσήμανε αρχικά ο Σκωτσέζος.
Μεταξύ

άλλων τόνισε: «Θα ήταν καλύτερα αν είχαμε πάρει τους τρεις βαθμούς κόντρα στη Σαχτάρ, αλλά δεν ήταν κακός και ο ένας βαθμός. Θα κάνουμε τα πάντα για να μπορέσουμε να κερδίζουμε τα παιχνίδια. Είναι μία σπουδαία διοργάνωση και πρέπει να προοδεύσουμε και να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε», για να καταλήξει λέγοντας:
«Ξέρουμε ότι στην έδρα μας είναι πολύ σημαντικό να προσπαθήσεις να κερδίσεις και θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε κόντρα στη Σοσιεδάδ».

Keywords
Τυχαία Θέματα