Τζιακερίνι: Είμαστε θυμωμένοι

18:09 23/10/2013 - Πηγή: AEK365

Έχοντας συγκεντρώσει μόλις έναν βαθμό και βρισκόμενη στον πάτο της βαθμολογίας στην Πρέμιερ Λιγκ, η Σάντερλαντ θέλει να ανακάμψει αρχής γενομένης από το μεγάλο ντέρμπι κόντρα στη Νιούκαστλ στο «Στάδιο του Φωτός».
Σύμφωνα με τον Εμανουέλε Τζιακερίνι, στα αποδυτήρια της ομάδας κυριαρχεί θυμός, τον οποίο αυτός και οι συμπαίκτες του πρέπει να τον μετατρέψουν σε όπλο για να κάνουν την αντεπίθεσή τους.
«Είμαστε θυμωμένοι με τους εαυτούς μας και ο ένας με τον άλλο, γιατί δεν ήταν καλή η εμφάνισή μας, ιδίως στο δεύτερο ημίχρονο. Αλλά δεν νομίζω ότι ο θυμός είναι κάτι κακό.

Δείχνει ότι έχουμε πάθος και πως νοιαζόμαστε για την ομάδα. Πλέον είναι σημαντικό να διαχειριστούμε τον θυμό μας, να τον ελέγξουμε και να τον χρησιμοποιήσουμε στο επόμενο παιχνίδι, ώστε να μας οδηγήσει στη νίκη που χρειαζόμαστε» ανέφερε ο Ιταλός και στη συνέχεια παρομοίασε την αναμέτρηση με το μεγαλύτερο ντέρμπι στην Ιταλία, αυτό της πρωτεύουσας, ανάμεσα σε Ρόμα και Λάτσιο.
«Ξέρω ότι το παιχνίδι είναι σαν το Ρόμα-Λάτσιο. Στη Ρώμη, όποια ομάδα χάσει περνάει πολύ άσχημες στιγμές και ξέρω πως κάπως έτσι είναι τα πράγματα κι εδώ. Οι νέοι παίκτες μάθαμε γρήγορα τι σημαίνει αυτό το παιχνίδι και το πόσο σημαντικό είναι. Ανυπομονώ για την αναμέτρηση και κάθε συμπαίκτης μου πρέπει να κάνει το ίδιο, γιατί πρέπει να είμαστε απολύτως συγκεντρωμένοι ώστε να πάρουμε τη νίκη και να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα» σχολίασε σχετικά ο πρώην άσος της Γιουβέντους.

Keywords
Τυχαία Θέματα