Πρώτος στην λίστα του ΟΣΦΠ ο Κάρολ

10:37 16/1/2012 - Πηγή: AEK365

Στον Ολυμπιακό φαίνεται πως έχουν καταλήξει στον Ρόι Κάρολ για την θέση του τερματοφύλακα με τους Χακόμπο του Αστέρα Τρίπολης και Ιτάνζ του Ατρομήτου να είναι τα αουτσάιντερ. Ο Βορειοϊρλανδός τερματοφύλακας έχει παίξει σε 15 παιχνίδια στην εφετινή Super League με την φανέλα του ΟΦΗ.

Εξάλλου σήμερα Δευτέρα αναμένεται να γίνει η καθοριστική συνάντηση

με τον εκπρόσωπο του Φράνκο Κοστάντσο με πληροφορίες να αναφέρουν πως οι δυο πλευρές βρίσκονται πολύ κοντά στην λύση της συνεργασίας τους.

Κατά τα άλλα, οι περιπτώσεις των Γκουργκίφ και Έντσο Πέρεζ φαίνεται πως απασχολούν τον Ολυμπιακό για την χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Πιο συγκεκριμένα, ο Γιόαν Γκουργκίφ θέλει να αποχωρήσει από την Λιόν ωστόσο στον Ολυμπιακό θεωρούν απίθανό να γίνει μια τέτοια μεταγραφή λόγω υψηλού κόστους ενώ και η Λιόν αναμένεται να ζητήσει πολλά χρήματα. Όσο για τον Έντσο Πέρεζ, πορτογαλικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως η Μπενφίκα συζητά με ελληνική ομάδα για τον 25χρονο Αργεντινό χαφ ο οποίος τραυματίστηκε τον Σεπτέμβριο, επέστρεψε τον Δεκέμβριο και τώρα η Μπενφίκα θέλει να τον δώσει δανεικό για να πάρει χρόνο συμμετοχής μιας και στο εφετινό πορτογαλικό πρωτάθλημα έχει μόλις 4 συμμετοχές.

Keywords
Τυχαία Θέματα