Πρώτη νίκη με «τεσσάρα»

18:30 21/9/2014 - Πηγή: AEK365

BUNDESLIGA- 4η Αγωνιστική

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΜΠΑΓΕΡ ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ 4-1

Γήπεδο: Volkswagen Arena

Μετά από τρεις αγωνιστικές, η Βόλφσμπουργκ κατάφερε να πάρει τους τρεις πρώτους βαθμούς της και μάλιστα με εμφατικό τρόπο, επικρατώντας της Μπάγερ Λεβερκούζεν με 4-1. Μεγάλος πρωταγωνιστής των γηπεδούχων ο Ελβετός μπακ Ρικάρντο Ροντρίγκεζ που πέτυχε δυο γκολ.
Μόλις στο 8ο λεπτό έγινε η καθοριστική φάση του παιχνιδιού με τον Ντονάτι της Λεβερκούζεν

να ανατρέπει τον Μαλάντα στη μεγάλη περιοχή και να ακολουθεί διαπληκτισμός μεταξύ των παικτών που είχε ως αποτέλεσμα την αποβολή του Ντονάτι. Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Ροντρίγκεζ για το 1-0 με τη Μπάγερ Λεβερκούζεν να είναι υποχρεωμένη, σχεδόν από το ξεκίνημα, να παίζει με παίκτη λιγότερο.
Ωστόσο, έφτασε στην ισοφάριση όταν από ελεύθερο του Λένο, ο Μπελαράμπι κέρδισε τη κεφαλιά, ο Γιόσιπ Ντρμιτς κέρδισε τη μονομαχία από τον Ροντρίγκεζ και με δεξί σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μπενάλιο για το 1-1 στο 29'. Η Βόλφσμπουργκ ευτύχησε να ξαναπάρει προβάδισμα πριν το ημίχρονο όταν στις καθυστερήσεις ο Ροντρίγκεζ έβγαλε ανενόχλητος σέντρα από τα αριστερά και ο Βιεϊρίνια στο δεύτερο δοκάρι με κεφαλιά έκανε το 2-1. Το παιχνίδι "καθάρισε" με εξαιρετικό μονοκόμματο σουτ από το υψος της μεγάλης περιοχής ο Ροντρίγκεζ, έπειτα από κόρνερ του Ντε Μπρουίν, κάνοντας το 3-1 στο 63ο λεπτό για να διαμορφώσει το τελικό 4-1 ο Άαρον Χαντ στο 81ο λεπτό.
Η Λεβερκούζεν, μετά την ήττα από τη Μονακό για το Τσάμπιονς Λιγκ, γνώρισε τη πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα και από τη πρώτη θέση βρέθηκε στην πέμπτη

Βόλφσμπουργκ: Μπενάλιο, Γιούνγκ, Νάλντο (89' Κλόσε), Κνόχε, Ροντρίγκεζ, Λουίζ Γκουστάβο, Μαλάντα (84'), Βιεϊρίνια, Καλιγκιούρι (68' Χαντ), Ντε Μπρούιν, Μπέντνερ
Μπάγερ Λεβερκούζεν: Λένο, Ντονάτι, Τζεντβάζ, Σπάχιτς, Βέντελ, Κάστρο, Μπέντερ (45' Ρέιναρτζ), Μπελαράμπι (66' Κίσλινγκ), Οζτουνάλι (45' Μπένις), Τσαλχάνογλου Ντρμιτς

ΚΟΛΩΝΙΑ-ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ 0-0
Γήπεδο: Rhein Energie Stadion

Την αήττητη πορεία τους στη Bundesliga συνεχίζουν Κολωνία και Γκλάντμπαχ που έμειναν στο 0-0 στο παιχνίδι που ολοκλήρωσε τη τέταρτη αγωνιστική. Μάλιστα, η Κολωνία έγραψε ιστορία καθώς είναι η πρώτη ομάδα στην ιστορία της Bundesliga που κατάφερε να διατηρήσει ανέπαφη την εστία της στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές.
Οι δυο ομάδες είχαν τις ευκαιρίες αλλά το δρόμο προς τα δίχτυα δεν τον βρήκαν ποτέ και έτσι το 0-0 διατηρήθηκε μέχρι το σφύριγμα της λήξης.

Κολωνία: Χορν, Μπρέτσκο, Μαρόχ, Βίμερ, Χέκτορ, Φογκτ, Λέμαν, Ρίσε, Οσάκο (54' Χάλφαρ), Ολκόφσκι (82' Γκέρχαρντ), Ουγιάχ (74' Ζόλερ)
Γκλάντμπαχ: Σόμερ, Κορμπ, Στρανζλ, Γιάντσκε, Βεντ, Χαν (85' Χέρμαν), Κράμερ (78' Νορντβέιτ), Χάκα, Τζόνσον, Κρούσε (85' Χργκότα), Ράφαελ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα