Πρώτη επίσημη κίνηση της Τορίνο για Σκόκο

11:20 18/4/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Νάτσο Σκόκο είναι ο βασικός στόχος της Τορίνο για τη νέα σεζόν και ήδη η ιταλική ομάδα γνωστοποίησε με επίσημη κίνησή της στη Νιούελς Ολντ Μπόις το ενδιαφέρον της για τον Αργεντινό αστέρα.

Γεγονός μάλιστα που επιβεβαιώνει με δηλώσεις του ο Γκουστάβο Ντετζότι, αθλητικός διευθυντής της Νιούελς Ολντ Μπόις.
«Πριν από λίγες μέρες παρουσιάστηκε στα γραφεία του συλλόγου ένας δικηγόρος, ο οποίος εκπροσωπούσε την Τορίνο. Επίσημη πρόταση δεν κατέθεσε, αλλά έδειξε πως οι

Ιταλοί είναι πρόθυμοι να διαπραγματευτούν», ανέφερε.

Ο Σκόκο συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του στην Αργεντινή και το καλοκαίρι αναμένεται να μπει στο αεροπλάνο και να επιστρέψει στην Ευρώπη. Μεγάλος του στόχος είναι να πείσει τον Σαμπέγια να τον συμπεριλάβει στην αποστολή της εθνικής Αργεντινής για το Μουντιάλ της Βραζιλίας του 2014 και οι πιθανότητες αυτές θα αυξηθούν αν αγωνιστεί σε ένα μεγάλο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Για τον λόγο αυτό ήδη έχει αρνηθεί την προσέγγιση της Σάο Πάολο η οποία έχει εκφράσει την επιθυμία να τον αποκτήσει. Στην επιθυμία του Σκόκο να επιστρέψει στην Ευρώπη στάθηκε και ο Ντετζότι.

«Ο Σκόκο θα μελετήσει όποια πρόταση θα φτάσει στα χέρια του. Μέχρι τώρα η μοναδική επαφή που είχαμε είναι με την Τορίνο, στην οποία ο παίκτης θα πήγαινε ευχαρίστως, όπως μου έχει αποκαλύψει. Επιθυμία του είναι να δοκιμάσει ξανά στην Ευρώπη».

Keywords
Τυχαία Θέματα