«Εμείς το μόνο που κάναμε ήταν να δανείσουμε την ΑΕΚ»

10:18 18/4/2013 - Πηγή: AEK365

Την Κυριακή στο ΟΑΚΑ ανάμεσα στους 30.000 και πλέον ΑΕΚτζήδες που βρέθηκαν στο γήπεδο, υπήρχε και μια παρουσία που αξίζει ιδιαίτερης αναφοράς. Φυσικά και μιλάμε για τον Άρη, τον μικρό ήρωα που συγκλόνισε όλη την Ελλάδα με την πρωτοβουλία του να δανείσει στην ΑΕΚ το ποσό των 30.000 ευρώ τον Γενάρη, προκειμένου να πληρωθεί η προκαταβολή για την μεταγραφή του Ανάκογλου. Πρόκειται για το παιδί

που εδώ και μερικά χρόνια δίνει μαζί τους γονείς του, τον Βασίλη και την Ελένη, έναν μεγάλο αγώνα, καθώς ένα ατύχημα τον καθήλωσε στο κρεβάτι του πόνου.

Το σημαντικό είναι πως η κατάσταση του Άρη βελτιώνεται μέρα με τη μέρα, ο μικρός ήρωας νιώθει πολύ καλύτερα από τη στιγμή που είδε ξανά από κοντά την αγαπημένη του ομάδα (σ. σ. αποχώρησε περίπου στο 80' και ευτυχώς δεν είδε τα έκτροπα που ακολούθησαν) και φροντίζει να ενημερώνεται καθημερινά για τις εξελίξεις στον «Δικέφαλο».
Οι γονείς του μικρού ήρωα επισκέφθηκαν χθες τα γραφεία της «ΩΡΑΣ των σπορ», καθώς ήθελαν να ξεκαθαρίσουν ορισμένα πράγματα σχετικά με το πώς παρουσιάστηκε από ορισμένα

Μέσα η κίνησή τους να δώσουν αυτό το ποσό στην ΠΑΕ, μετά και την αναφορά που έγινε στην παρουσία του μικρού στο γήπεδο και τη σχετική φωτογραφία που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο. Όπως τόνισαν στην «ΩΡΑ», για να μην υπάρχουν παρερμηνείες, αυτά τα χρήματα προέρχονται τόσο από την ασφάλεια του Άρη, όσο και από την εκποίηση κάποιων περιουσιακών τους στοιχείων, στην προσπάθεια να συγκεντρώσουν χρήματα για τις θεραπείες του νεαρού φίλου της ΑΕΚ. Τις 30.000 ευρώ τις δάνεισαν και δεν τις χάρισαν στην ΑΕΚ και τις πήραν πίσω μετά από 20 μέρες, μέσω εκχώρησης τηλεοπτικών εσόδων του συλλόγου. Παράλληλα, υπογράμμισαν πως δεν ήθελαν σε καμία περίπτωση να γίνουν γνωστά τα στοιχεία τους, κάτι που το είχαν τονίσει και στη διοίκηση της ΑΕΚ, όταν είχαν συμφωνήσει να διευκολύνουν ταμειακά την ΠΑΕ. Ο Άρης παρακολουθεί με αγωνία τις εξελίξεις στην αγαπημένη του ομάδα και όπως ανέφεραν οι γονείς του, περιμένει με ανυπομονησία τη στιγμή που θα μπορέσει να πάει ξανά στο γήπεδο και να την δει από κοντά, όπως έκανε σχεδόν κάθε Κυριακή με τον πατέρα του, κατά το παρελθόν.

Keywords
Τυχαία Θέματα