«Προτεραιότητα το Πρωτάθλημα»

21:51 13/3/2013 - Πηγή: AEK365

Στόχος του ΠΑΣ Γιάννινα στη συνέχεια είναι η κατάκτηση της πέμπτης θέσης στο πρωτάθλημα, όπως υποστήριξε ο Γιάννης Χριστόπουλος. «Μετά από το αποτέλεσμα στο πρώτο παιχνίδι, τα πράγματα έγιναν δύσκολα για εμάς. Ήρθαμε εδώ με σκοπό να περνάει ο χρόνος, να μην δεχόμαστε γκολ και να είμαστε μέσα στο παιχνίδι. Θα κυνηγούσαμε το γκολ στο τέλος. Λειτούργησε η στρατηγική μας και όσο περνούσε η ώρα γινόμασταν και καλύτεροι. Δεχθήκαμε ένα εύκολο γκολ

σε μία στιγμή που μπαίναμε πιο δυνατά στο παιχνίδι. Μετά έγιναν δύσκολα τα πράγματα για την πρόκριση. Μείναμε μέσα στους στόχους μας στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο μέχρι τον Μάρτιο», ήταν το πρώτο του σχόλιο.

Και συνέχισε: «Έπρεπε να δώσουμε προτεραιότητα στους στόχους. Έδωσα προτεραιότητα στο πρωτάθλημα. Ελπίζω να μην μας επηρεάσει η πορεία μας στο Κύπελλο, στο πρωτάθλημα και στην προσπάθεια που κάνουμε για την πέμπτη θέση».

Τέλος, ο Γιάννης Χριστόπουλος, υποστήριξε: «Με αυτό το ρόστερ είναι δύσκολο να πρωταγωνιστής και σε πρωτάθλημα και σε Κύπελλο. Είναι δύσκολο και όταν παίζεις με τον Ολυμπιακό. Κάναμε ροτέισον στο Κύπελλο για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε στο πρωτάθλημα και για να έχουμε φρέσκους παίκτες».

Keywords
Τυχαία Θέματα