«Η Ελλάδα μπορεί να προκριθεί»

21:45 13/3/2013 - Πηγή: AEK365

Ως μια καλή προετοιμασία για τις νεαρές παίκτριες χαρακτήρισε ο Ομοσπονδιακός προπονητής της Ουγγαρίας, Άντρας Μέρεζ, το παιχνίδι της ομάδας του απέναντι στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα (12-9 για την Εθνική μας) σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας. Μίλησε, επίσης, με πολύ καλά λόγια για την ομάδα του Γιώργου Μορφέση, στην οποία δίνει πιθανότητες για την πρόκριση στην τελική φάση.

«Αυτό το παιχνίδι ήταν μια πάρα πολύ καλή προετοιμασία για εμάς. Έχουμε προκριθεί εδώ και δύο

εβομάδες και χρησιμοποιήσαμε επί το πλείστον νεαρές παίκτριες έτσι ώστε να αποκτήσουν εμπειρίες από δυνατά παιχνίδια, καθώς το εθνικό μας πρωτάθλημα δεν είναι και τόσο ανταγωνιστικό.

Γνωρίζω ότι η Ελληνική ομάδα αγωνίστηκε κι αυτή με αρκετές νεαρές παίκτριες, οι οποίες είναι εξαιρετικές, κι αυτό φάνηκε όταν κατέκτησαν το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νεανίδων.

Η Ελλάδα μπορεί να πάρει την πρόκριση για την τελική φάση. Το πόλο είναι ένα ιδαίτερο άθλημα στο οποίο μπορούν να συμβούν τα πάντα, δηλαδή μπορεί μια Α' ομάδα να κερδίσει μια Β' ομάδα και την επόμενη μέρα η Β' ομάδα να κερδίσει την Α. Ποιος ξέρει;»

Keywords
Τυχαία Θέματα