Πρόταση της ΑΕΚ στον Μρτζα

08:59 18/6/2014 - Πηγή: AEK365

Είναι δεδομένο, στη Σερβία, πως ο Ντράγκαν Μρτζα θα αποτελέσει παρελθόν από τον Ερυθρό Αστέρα. Κατέθεσε προσφυγή εις βάρος του, θα πάρει την ελευθέρας του και θα αποχωρήσει χαρίζοντας μέρος των χρημάτων που του οφείλονται.

Εύλογα ο ίδιος ψάχνει την επόμενη ομάδα στην καριέρα του. Ένα καλό σχετικά συμβόλαιο και σταθερότητα. Και αυτή η ομάδα που θα του προσφέρει όλα τα παραπάνω δεν αποκλείεται να είναι η ΑΕΚ!

Ο Μρτζα έχει δεχθεί ήδη μία πρώτη κρούση από την ΑΕΚ με την Ένωση

να θέλει να δει τις οικονομικές προθέσεις του παίκτη. Πάντως, μία οικονομική κουβέντα, ήδη έχει γίνει. Το θέμα χειρίζεται ο Ντούσαν Μπάγεβιτς σε επαφή με τον μάνατζερ του παίκτη.

Την ίδια στιγμή, ο πρώτος σκόρερ του Σέρβικου πρωταθλήματος τη σεζόν που τελείωσε, έχει δεχθεί κι άλλες προτάσεις από συλλόγους της Ευρώπης. Τελική απόφαση θα πάρει όταν μείνει ελεύθερος από τον Ερυθρό Αστέρα, που σύμφωνα με τους Σέρβους είναι πλέον θέμα χρόνου.

Η ουσία είναι πως η ΑΕΚ θέλει τον Μρτζα, έχει μιλήσει μαζί του, ξέρει τα οικονομικά του "θέλω" και μένει να δούμε αν θα αποφασίσει να κινηθεί δυναμικά επιλέγοντας αυτόν για τη γραμμή κρούσης της.

Keywords
Τυχαία Θέματα