«Πρώτα ο Ολυμπιακός για Ντε Βινσέντι»

16:28 1/1/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Γιώργος Χριστοβασίλης εμφανίστηκε ενοχλημένος από τη στάση του Παναθηναϊκού σχετικά με τον Ντε Βινσέντι, λέγοντας ότι έπρεπε να απευθυνθεί προηγουμένως στον ΠΑΣ, ενώ τονίζει πως πρώτα ο Ολυμπιακός ενδιαφέρθηκε για τον παίκτη.


Ο πρόεδρος των Ηπειρωτών υποστηρίζει ότι οι Πειραιώτες έχουν ενδιαφερθεί για τον Αργεντινό άσο εδώ και έναν μήνα, πιο πριν

από κάθε άλλη ομάδα, ενώ τονίζει πως το μόνο που περιμένουν είναι η άφιξη του στην Ελλάδα. Παράλληλα αναφέρει με νόημα στη συνέντευξη του στο «Φως», πως αν ο Παναθηναϊκός στοχεύει στην απόκτηση του 23χρονου μεσοεπιθετικού ενόψει του καλοκαιριού, μπορεί να έχουν γίνει πολλά ως τότε.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Χριστοβασίλης:

Σχετικά με το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Ντε Βινσέντι: «Εμείς ως ΠΑΣ Γιάννινα δεν έχουμε καμία ενημέρωση για το θέμα αυτό, ποτέ ο Παναθηναϊκός δεν ενημέρωσε τον ΠΑΣ Γιάννινα! Ο παίκτης έχει συμβόλαιο μαζί μας».

Αναφορικά με τον αν ρώτησε τον παίκτη για πιθανή κρούση από τον Παναθηναϊκό: «Τον έχει ενοχλήσει ο Παναθηναϊκός. Αν ενδιαφερόταν σωστά ο Παναθηναϊκός για τον παίκτη, έπρεπε να έρθει πρώτα σε επαφή με την ομάδα του όλο αυτόν τον καιρό. Αν όμως θέλει να τον πάρει ελεύθερο το καλοκαίρι, ως τότε πολλά μπορεί να έχουν γίνει...».

Για το αν έχει γίνει κρούση από τον Ολυμπιακό: «Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον παίκτη. Έχει δείξει ενδιαφέρον μάλιστα πιο μπροστά από τους άλλους, εδώ και ένα μήνα! Απλώς περιμένουν τον μάνατζερ του παίκτη να έρθει στην Ελλάδα...».

Συνεχίζοντας για το ίδιο θέμα είπε: «Όσα λιγότερα ειπωθούν, τόσο καλύτερα γι' αυτή την υπόθεση. Ο Ολυμπιακός έχει ενδιαφέρον, περιμένουν τον μάνατζέρ του να έρθει, θα είναι εδώ ως τις 10 του μηνός. Τώρα ο Παναθηναϊκός γιατί ασχολείται και ως ασχολείται, δεν ξέρω. Πάνε να τον πάρουν ελεύθερο για το καλοκαίρι απ' ό,τι φαίνεται. Θα δούμε...».

Για την πορεία του ΠΑΣ: «Η ομάδα έχει ένα κράμα από καλούς παίκτες. Είχαμε το πρόβλημα με την αδικία της μη αδειοδότησης, όμως η προσθήκη των νέων παικτών βοήθησε πολύ. Πιστεύω ότι αυτή η καλή πορεία του ΠΑΣ Γιάννινα θα συνεχιστεί και στον β' γύρο».

Όσο για τον στόχο της ομάδας του και την πιθανή έξοδο στην Ευρώπη: «Στόχος είναι να σωθεί η ομάδα όσο το δυνατόν πιο σύντομα γίνεται. Και έπειτα ό,τι καλό έρθει, καλώς να έρθει».

Keywords
Τυχαία Θέματα