Προς ΝΒΑ και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο

17:39 24/4/2014 - Πηγή: AEK365

Ο μεγάλος αδερφός του Γιάννη Αντετοκούνμπο όπως αναμενόταν δήλωσε συμμετοχή για το επερχόμενο ντραφτ και σύμφωνα με τις προβλέψεις των Αμερικανών (mock drafts), ο Θανάσης θα επιλεχθεί μέσα στις πρώτες δέκα θέσεις του δευτέρου γύρου.

Πιο συγκεκριμένα, δίνουν τον Αντετοκούνμπο στη θέση 41, την 11η δηλαδή του δευτέρου γύρου, επιλογή που ανήκει στους Χιούστον Ρόκετς, ενώ είναι γνωστό πως για τον παίκτη ενδιαφέρονται και οι Μιλγουόκι Μπακς, ομάδα του αδερφού του.

Όπως και να χει, θα ναι τεράστια επιτυχία

για τον Θανάση Αντετοκούνμπο να βρεθεί και αυτός στα... μεγάλα «σαλόνια» του αμερικανικού μπάσκετ, πόσο μάλλον να αγωνιστεί στο πλευρό του μικρού του αδερφού που διέπρεψε στην πρώτη του χρονιά με τους Μιλγουόκι Μπακς.

Εξάλλου, έντονο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η περίπτωση του Ντάριο Σάριτς, με τον Κροάτη φόργουορντ, ο οποίος έχει ουκ ολίγες φορές χαρακτηριστεί ως το νέο μεγάλο ταλέντο του ευρωπαϊκού μπάσκετ, να βρίσκεται σε όλες τις προβλέψεις μέσα στην πρώτη 20άδα.

Οι πρώτες τρεις θέσεις ανήκουν σταθερά στους Ζόελ Εμπίντ, Άντριου Ουίγκινς και Τζαμπάρι Πάρκερ, ενώ κερδίζει συνεχώς έδαφος ο Σαμπάζ Ναπιέρ, ο πολυτιμότερος παίκτης του τελικού του NCAA.

Keywords
Τυχαία Θέματα